El JH Mataró rep el Poblenou defensant el lideratge de la 1a Estatal

L'equip femení visita el Sant Quirze, un equip que també ha guanyat els dos partits jugats

Handbol JH Mataró - La Roca

El dissabte a les 18 hores el Joventut Handbol Mataró juga el primer partit oficial de la temporada al Pavelló Teresa Maria Roca en la 1a categoria estatal. El primer visitant és inèdit en aquesta categoria, l’Handbol Poblenou, un equip recent ascendit i que mai havia estat en categoria estatal. L’última vegada que havia visitat el pavelló mataroní havia estat la temporada 2008-09 i el resultat va ser de 38-27.

L’equip barceloní va començar perdent a casa davant l’Esplugues, que tampoc és un gran de la categoria, i en canvi el Joventut va guanyar en una pista complicada com la de La Roca i de forma clara, amb un resultat (21-30) que l’ha permès ser el primer líder de la categoria. Esperem que la bona ratxa dels de Jordi Fernàndez continuï.

L’equip femení té un partit complicat a Sant Quirze

L’equip femení també està en el grup capdavanter de la Divisió Plata, amb tres equips més que han guanyat els dos partits jugats. I el dissabte a les 19:30 hores visita l’altre equip català que està entre ells, l’Handbol Sant Quirze.

Handbol fem JH Mataró - Sant Quirze

Les quirzetenques van pujar a Plata conjuntament amb l’equip mataroní i la temporada passada van quedar un punt per sobre en la classificació final. En el partit jugat a Sant Quirze les vallesanes es van imposar per 20-19.

Ara les de Jordi Rubi estan donant una imatge magnífica i van sense res a perdre a intentar donar la sorpresa.