El Joventut Handbol Mataró es retroba amb el triomf en la 1a Estatal

Ha superat amb un gran treball defensiu a l'Esplugues i es manté en el 8è lloc a falta de 4 jprnades per acabar el campionat

El sènior masculí del Joventut Handbol Mataró ha aconseguit trencar la seva mala ratxa i s'ha retrobat amb el triomf guanyant l'Esplugues (23-19), sumant dos punts més, que li permeten mantenir-se en el vuitè lloc de la classificació de la 1a Estatal.

Després de cinc jornades fent molt bons partits, però sense poder guanyar els equips de la part alta de la taula, avui l'equip de Jordi Fernàndez s'ha trobat amb un equip de "la seva lliga" i l'ha pogut superar després d'un partit molt igualat i de domini de les defenses.

Handbol JH Mataró - Esplugues

L'equip local ha estat molt bé en defensa des del primer moment i ha pogut córrer al contraatac agafant quatre gols d'avantatge encaixant només dos gols en els primers 14 minuts (6-2). I quan faltaven vuit minuts per al descans encara dominava de tres (9-6). Però en el tram final hi ha hagut alguns desajustos defensius i de replegament i l'equip visitant s'ha posat per davant a mig partit (10-11).

A la represa els dos equips han continuat trobant moltes dificultats per marcar i el marcador s'ha mantingut igualat fins el 18-17. Allà l'equip local ha tret el millor, ha fet grans defenses i amb un parcial de 4-0 ha deixat decidit el matx.

JOVENTUT MATARÓ 23-19 ESPLUGUES

JOVENTUT MATARÓ: Quico Sola i Julian Felenbok porters; Bernat Bonamusa (1), Dani Aguilera (2), Jan Bonamusa (1), Sergi Fuster (2), Berenguer Chiva (4), Jaume Pujol (5), Manel Núñez (1), Bernat Muñoz (2), Oriol Prat (3), Rubén Tardío, Oriol Vaqué (2), Eric Zambrano.
PARCIALS: 2-1, 5-1, 6-3, 7-5, 10-8, 10-11 descans; 12-12, 14-13, 16-15, 19-17, 22-17, 23-19.