Jornada triomfal per als equips del Joventut Handbol Mataró

El sènior masculí ha assolit una esperada victòria sobre La Roca i el femení davant el Sant Joan Despí

Els dos equips del Joventut Handbol Mataró han completat una jornada de Carnestoltes triomfal al Pavelló Teresa Maria Roca amb victòria del masculí de 1a Estatal sobre el BM La Roca i del femení de Plata sobre el Sant Joan Despí. Tots dos equips pràcticament asseguren la permanència amb aquests triomfs, tot i que encara falti molt per acabar la lliga.

El masculí guanya el "derbi" contra La Roca

Handbol JH Mataró - La Roca

El Joventut tenia un compromís complicat davant el BM La Roca, el quart classificat, un equip que entrena l'ex-tècnic mataroní Hèctor del Pino que coneix molt bé a la majoria dels jugadors locals. Però després 10 derrotes consecutives contra l'equip roquerol, avui l'equip groc-i-negre l'ha pogut derrotar amb gran solvència.

La darrera victòria havia estat la temporada 2010-11, precisament amb Hèctor del Pino a la banqueta mataronina per 26-23. Després d'aquell triomf hi havia hagut 5 derrotes a Mataró (3 de lliga i 2 de Copa) i 5 a La Roca (4 de lliga i 1 de Copa). Avui s'ha pogut repetir el triomf per la mateixa diferència que en la darrera ocasió.

En la primera part l'equip local ha estat esplèndid en defensa (amb Oriol Vaqué i Berenguer Chiva al centre de la defensa) i amb Quico Sola aturant molt sota pals, i al descans el Joventut dominava per 14-7. L'equip roquerol semblava acusar la derrota de la setmana anterior a casa davant el Sarrià que pràcticament l'havia deixat sense opcions de poder lluitar per un dels dos primers llocs.

Però a la represa ha reaccionat l'equip vallesà. L'equip local ha trobat moltes dificultats per aturar el pivot Catafal (6 gols a la 2a part), i en alguns moments semblava possible la remuntada visitant, ja que quan faltaven 8 minuts s'han posat a tres gols amb el 22-19. Però l'equip de Jordi Fernàndez ha sabut mantenir la serenitat i acabar guanyant el partit.

JOVENTUT MATARÓ 27-24 BM LA ROCA

JH MATARÓ: Quico Sola i Julian Felenbok porters; Manel Núñez (4), Oriol Prat (3), Bernat Muñoz (2), Dani Aguilera (2), Jaume Pujol (3), Oriol Vaqué (4), Berenguer Chiva (2), Jan Bonamusa (2), Sergi Fuster (3), Eric Zambrano (1), Bernat Bonamusa i Rubén Tardío (1).
PARCIALS CADA 5': 4-1, 7-2, 7-3, 9-6, 11-7, 14-7 descans; 16-8, 17-12, 19-14, 21-15, 24-21, 27-24.

Triomf convincent del femení contra el Sant Joan Despí

Handbol fem JH Mataró - Sant Joan Despí

Després de la vibrant victòria de l'equip masculí ha estat el torn de l'equip femení del Joventut, que ha fet un altre gran partit i ha superat el Sant Joan Despí, equip al qual ja havia derrotat a la primera volta a casa seva, i amb el que estava igualat a punts a classificació.

L'equip local ha portat quasi sempre el domini del partit, amb molt bona defensa i la diferència ha anat augmentant fins als quatre gols del descans, que deixaven la victòria força ben encarrilada.

I a la represa l'equip groc-i-negre no ha baixat mai el ritme, i en uns moments d'inspiració de Clara Poo i Maria Murillo en atac la diferència ha pujat fins el 7 gols (20-13), que ja ha deixat el matx decidit.

JOVENTUT MATARÓ 26-21 SANT JOAN DESPÍ

JOVENTUT MATARÓ: Noemí Pérez, Laia Argelich i Marta Espejo porteres; Ona Muñoz (4), Isa Latorre (1), Ivet Rodríguez, Zara Verdugo, Clara Poo (6), Sandra Fargas (4), Marina Seda (1), Maria Murillo (7), Saray Romero (3), Claudia Ruiz, Irene Hernàndez.
PARCIALS CADA 5': 2-2, 4-2, 6-4, 8-6, 10-7, 14-10 descans, 16-11, 18-13, 20-14, 21-15, 24-19, 26-21.