El femení del JH Mataró resol en una magnífica primera part

Ha superat l'Agustinos d'Alacant i puja al vuitè lloc de la classificació de Plata Estatal

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró ha obtingut una brillant victòria sobre l'Agustinos d'Alacant, i ho ha fet gràcies a una magnífica primera part, que ha tancat amb un avantatge  de 8 gols, que ja ha encarrilat del tot el triomf final. I amb aquest triomf puja al vuitè lloc de la Divisió Plata Estatal i dóna un pas més cap a la permanència.

Handbol JH Mataró - Alacant

L'equip local ha començat molt fort i de seguida ha agafat un avantatge de cinc gols (6-1). Però l'equip visitant, un dels més golejadors de la categoria, ha anivellat una mica el marcador, i en l'equador de la primera part estava en 8-6. Però en el tram final d'aquest primer temps l'equip groc-i-negre ho ha brodat, amb un gran treball defensiu i en atac, amb Maria Murillo esplèndida (7 gols en aquest primer temps) i al descans dominava de vuit (19-11).

A la represa el recital ha continuat i la diferència encara ha augmentat fins els 13 gols (32-19, quan faltaven 10 minuts per al final), i només un cert relaxament local ha permès que les alacantines marxessin amb un marcador força digne.

JOVENTUT MATARÓ 35-30 AGUSTINOS ALACANT

JH MATARÓ: Noemí Pérez, Laia Argelich i Marta Espejo porteres; Ona Muñoz (8), Maria Murillo (9), Clara Poo (6), Saray Romero (3), Sandra Fargas (5), Irene Hernàndez, Ivet Rodríguez, Isa Latorre (1), Sara Ruiz, Marina Seda (3), Zara Verdugo.
PARCIALS CADA 5': 3-1, 6-3, 8-6, 12-8, 14-9, 19-11 descans; 21-14, 24-15, 28-18, 32-19, 33-24, 35-30.