Els equips del Joventut Handbol Mataró es desplacen

El masculí juga a la pista del Sant Martí Adrianenc i el femení juga a Elda

Els dos equips del Joventut Handbol Mataró es desplacen aquest cap de setmana. En el cas de l'equip masculí és el segon desplaçament consecutiu i, després de la derrota patida a Sarrià, té un compromís dificilíssim a La Verneda davant el Sant Martí Adrianenc, un equip d'un potencial molt gran i que ha guanyat els sis partits disputats fins ara. Mentre que el Joventut només compta amb 4 punts dels 12 possibles.

160305Ha_SMA-JHM_3

L'equip groc-i-negre ha perdut en aquella pista en les seves últimes sis visites i el darrer triomf es remunta a la temporada 2011-12 quan es va guanyar per 27-33. El balanç global és de 9 derrotes i 2 victòries.

L'equip femení juga a Elda

Per la seva part l'equip femení visita una pista que fa uns anys havia vist partits de la Lliga Europea, a Elda, on s'enfrontarà a un dels equips favorits al títol de la Divisió de Plata i que actualment es troba en tercer lloc, amb 12 punts, a un sol punt dels equips valencians del Morvedre i Mislata que dominen la classificació. Per la seva part l'equip de Rosi Hernández està en el grup de sis equips que compateixen el 7è lloc amb 6 punts.

Handbol fem. JH Mataró - Lleidatana