Derrota contundent del JH Mataró a Sarrià de Ter

L'equip sarrianenc ha sortit en tromba i no ha donat opció

El Joventut Handbol Mataró tenia un partit de 1a Estatal a Sarrià de Ter, en una pista complicada i davant un equip potent, però que no ha començat bé la lliga, portava tres derrotes seguides i necessitava el triomf de forma imperiosa. I l'equip mataroní ha sortit derrotat clarament.

Bernat Muñoz a Sarrià

L'equip gironí ha sortit en tromba i als 12 minuts ja guanyava per 8-1 i el partit, coneixent bé com empenta l'ambient en aquella pista, estava pràcticament decidit. Els gols de Bernat Muñoz han empentat l'equip mataroní cap a una lleugera reacció i al descans el marcador estava en 15-10.

A la represa l'equip de Jordi Fernàndez ha mantingut la diferència fins l'equador d'aquest segon temps, però en el tram final no ha pogut frenar l'atac local i aquest ha anat augmentant la diferència fins els 12 gols finals.

UE SARRIÀ 35-23 JOVENTUT MATARÓ

JOVENTUT MATARÓ: Julian Felenbock i Quico Sola porters; Oriol Vaqué, Jan Bonamusa (1), Dani Aguilera, Bernat Muñoz (9), Berenguer Chiva (1), Bernat Bonamusa (1), Manel Núñez (1), Jaume Pujol (5), Oriol Prat (4), Eric Zambrano (1), Lluís Plaza.
PARCIALS: 3-1, 6-1, 9-3, 11-8, 13-9, 15-10 descans; 18-12, 20-15, 22-17, 26-17, 31-21, 35-23.