El Joventut Handbol Mataró busca el dissabte el segon triomf

Rep el Sant Cugat, mentre que l'equip femení de Plata juga a la pista del Sant Joan Despí

L'equip masculí del Joventut Handbol Mataró rep el dissabte a les 18 hores al Pavelló Teresa Maria Roca, l'Handbol Sant Cugat, equip que després de quatre jornades, i a l'igual que l'equip mataroní, només ha pogut aconseguir una victòria. Per tant ens trobem davant d'un partit entre equips necessitats i sobretot per part de l'equip groc i negre que juga a casa.

Handbol JH Mataró - Sant Cugat

L'equip santcugantenc havia estat a la zona alta de la 1a Estatal fa un parell de temporades, però igual que el Joventut ha perdut jugadors i s'està recomponent de la mà de David López, un tècnic que havia portat el sènior B de l'equip mataroní unes temporades enrere. Ha tingut un inici de lliga complicat, contra els equips favorits de la competició, i en la quarta jornada ha assolit el primer triomf superant el Sarrià. Mentre que els homes de Jordi Fernàndez només van guanyar el primer i ara encadenen tres derrotes. A les files santcugatenques hi ha un dels màxims golejadors del grup que és Gerard March amb 31 gols en 4 partits.

Els antecedents del partit són aquests:

2016-17         Jov. Mataró- Sant Cugat       31-26
2015-16         Jov. Mataró- Sant Cugat       27-26

2014-15         Jov. Mataró- Sant Cugat       23-28

L'equip femení juga a Sant Joan Despí

L'equip femení del Joventut Mataró juga, quasi a la mateix hora (18:30 hores) al Pavelló Salavdor Gimeno de Sant Joan Despí. Allà el rep un equip que va començar molt bé amb 3 victòries, però que ara encadena dues derrotes. Les noies que prepara Rosi Hernàndez, amb moral després de guanyar l'Amposta (29-27, el passat dssabte) van amb ganes de treure altra vegada els dos punts del Baix Llobregat, tal com van fer a la pista del Sant Vicenç dels Horts.

Handbol fem JH Mataró - Sant Joan Despí B