Segona victòria del Joventut Handbol Mataró que té la Plata a tocar

L'equip mataroní en té prou amb un empat demà davant el Ribera d'Alcúdia, ja que l'equip valencià ha perdut amb el Perdoma canari

Avui dissabte a la tarda el Joventut Handbol Mataró femení ha aconseguit la segona victòria de la Fase d'Ascens a Divisió Plata Estatal en superar amb molta solvència el segon classificat de la lliga aragonesa, el Dominicos de Saragossa per 33-18.

Handbol fem JH Mataró - Dominicos Zaragoza

El partit no ha estat tan fàcil com indica el resultat final, ja que l'equip aragonès, tot i haver perdut ahir davant el Ribera l'Alcúdia, ha mostrat un joc molt dinàmic en atac i durant quasi tota la primera part ha superat amb certa facilitat la defensa local, tot i els canvis defensius que ha anat fent Jordi Fernàndez. A l'equador del primer període fins i tot les aragoneses anaven per davant (6-7), i al descans les mataronines només dominaven de dos gols (14-12).

A la represa el tècnic mataroní ha optat per una defensa 5:1 amb Zara Verdugo fent una gran tasca com a avançada, a part de dirigir bé com a central en atac. I en tot el segon període l'equip saragossà només ha pogut fer 6 gols. S'han recuperat pilotes i Ona Muñoz, Saray Romero i la veterana Isa Latorre han marcat molts gols de contraatac, i en atac posicional Clara Poo i Sandra Fargas han marcat la diferència en els laterals. Un parcial de 5-0 des del 18-15 fins al 23-15, ha pràcticament sentenciat el matx, però el Joventut no ha afluixat mai i ha acabat ampliant la diferència final fins als 15 gols, davant l'alegria de la nombrosa concurrència que s'ha aplegat al Pavelló Teresa Maria Roca.

JOVENTUT MATARÓ 33-18 DOMINICOS ZARAGOZA

JOVENTUT MATARÓ: Marta Espejo i Laia Argelich porteres; Ona Muñoz (7), Clara Poo (7), Irene Hernàndez, Isa Latorre (3), Sandra Fargas (8, 3 de p.), Saray Romero (5), Laia Nonell (2), Zara Verdugo, Marina Seda, Katina Juàrez, Glenda Alís, Roser Villalba, Marina Hernàndez.
PARCIALS CADA 5': 3-2, 5-5, 6-7, 10-9, 14-10, 14-12 descans; 18-13, 21-15, 24-16, 28-17, 29-18, 33-18.

Diumenge a les 12 hores últim partit davant el Ribera l'Alcúdia valencià

En l'altre partit el Perdoma canari ha derrotat el Ribera l'Alcúdia per 19-18 i d'aquesta manera la classificació queda així: JOVENTUT MATARÓ 4, Perdoma 2, Ribera l'Alcúdia 2, Dominicos Zaragoza 0.

Recordem que es classifica el primer i també els dos millors segons dels sis sectors. Demà a les 12 hores davant el Ribera l'Alcúdia, 2n classificat de València, el Joventut en té prou amb un empat per ser campió de grup i ser equip de Plata. I segons el que hagi passat en el primer partit fins i tot potser n'hi hauria prou amb una derrota amb poca diferència. Però coneixent l'esperit guanyador d'aquest equip de ben segur aniran a rematar la feina amb un altre triomf davant l'equip valencià.