El femení del Joventut Mataró té el títol de la Lliga Catalana d'handbol a tocar

Després de la victòria a Sant Boi li falta un punt per proclamar-se campió

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró es va apropant a la consecució d'un títol que feia 17 anys que no aconseguia. És líder imbatut de la Lliga Catalana i ha d'aconseguir un sol punt per a ser campió. I el més bonic seria no guanyar-ne un, sinó els dos la setmana vinent en què rebrà l'Handbol Sant Quirze, l'únic equip que fins ara n'ha pogut prendre un a les noies de Jordi Fernàndez a la primera volta.

Handbol fem JH Mataró - Ascó

Aquest cap de setmana va guanyar altra vegada amb força comoditat a la pista de la Coope Sant Boi per deu gols de diferència, en un típic partit de diumenge al matí on al JH Mataró li va costar arrencar. En els primers minuts van tenir moltes imprecisions en atac, però amb una bona defensa que és el que ha fet que es guanyés al descans de 4 gols.

A la represa l'equip va sortir més concentrat i ràpidament va agafar un avantatge de deu gols, diferència que es va mantenir fins al final, assolint una important victòria que acosta l'equip al títol de lliga.

COOPE SANT  BOI 21-31 JOVENTUT MATARÓ

JOVENTUT MATARÓ: Laia Argelich i Marta Espejo porteres; Irene Hernàndez (4), Tinna Falconi (1), Zara Verdugo (1), Marina Seda, Sandra Fargas (7), Saray Romero (8), Clara Poo (6), Katina Juàrez, Glenda Alís (3), Roser Villalba (1), Laia Nonell.