El Joventut Handbol Mataró guanya a Montcada i s'acosta a la permanència

Els dos punts permeten superar el rival i pujar a la 8a plaça i ja lluny de la zona de descens

El Joventut Handbol Mataró ha reaccionat després del fluix partit de la setmana passada a casa i ha aconseguit una valuosa victòria al Pavelló Miquel Poblet de Montcada que li permet acostar-se més a l'objectiu de la temporada, que no és altre que la permanència.

Ha estat un gran triomf i molt treballat per tots els jugadors. L'equip ha mostrat una molt bona intensitat defensiva, i tot i la poca efectivitat en atac, davant la sempre forta defensa montcadenca, s'ha aconseguit acabar guanyant el partit.

170225Ha_Montcada-JHM-1

No ha estat un triomf fàcil. L'equip local que dirigeix l'ex-internacional Jaume Puig, necessitava també un triomf, després d'unes darreres jornades bastant fluixes i ha sortit en tromba fins a arribar a un preocupant 8-2, quan ja es portaven més de 15 minuts de joc i l'atac mataroní estava absolutament bloquejat. Però s'ha reaccionat, amb un parcial d'1-5, i l'equip s'ha posat en el partit, i al descans la diferència estava en només dos gols.

170225Ha_Montcada-JHM-2

El canvi defensiu passant del 3:3 al 5:1 a la represa, ha fet agrupar l'equip i així s'ha pogut arribar amb opcions al final, després d'una segona part molt treballada per part de jugadors que fins ara no havien aportat tants minuts. De sortida s'ha fet un parcial de 2-7, per completar un 5-14, des del 8-2 fins al 13-16. I a partir d'aquí els nervis han estat de l'equip local que ha topat amb la bona defensa de l'equip d'Àlex Viaña que, tot i que el Montcada en algun moment s'ha posat a un gol, ha tingut el partit força controlat.

Aquest triomf dóna confiança per poder seguir lluitant i millorant, per acabar la temporada de forma digna, després d'una primera volta discreta.

SALLE MONTCADA 23-25 JOVENTUT MATARÓ

JOVENTUT MATARÓ: Pol Gavañach i Pascual Flores porters; Dani Aguilera, Bernat Bonamusa, Jan Bonamusa (3), Pol Vallhonesta (3), Àlex Bosch (1), Berenguer Chiva, Marc López (3), Carlos López (3), Bernat Muñoz (5), Marc Pey (5), Oriol Prat, Oriol Vaqué (2), Manel Núñez.
PARCIALS CADA 5': 3-1, 4-1, 7-2, 9-3, 9-6, 11-9 descans; 12-11, 13-15, 16-18, 18-21, 20-22, 23-25.