Bona jornada d'handbol, de dissabte tarda, al Pavelló Teresa M. Roca

El sènior masculí del JH Mataró rep la Salle Bonanova i el femení el Canovelles

Aquest dissabte tornem a tenir una bona jornada d'handbol al Pavelló Teresa Maria Roca on els equips sèniors del Joventut Handbol Mataró disputaran partits ben interessants.

El sènior masculí rep la Salle Bonanova

El sènior masculí rep a les 18 hores el cuer de la categoria la Salle Bonanova, en un partit important per acabar de fer un salt cap amunt a la classificació. Sembla que la mà d’Àlex Viaña ja es va notant en el rendiment de l’equip mataroní. Ja coneixia a la majoria dels seus jugadors, de quan hi havia estat fa dues temporades com a segon d’Hèctor del Pino, i els resultats es comencen a notar, sobretot en defensa. A Sant Cugat el diumenge passat van rebre la quantitat més baixa fins ara a la lliga (24 gols), i s'han enfilat fins a la 10a posició amb 13 punts. Al davant tindran un equip que aparentment sembla bastant enfonsat a la cua amb només 5 punts, i ja porta 8 derrotes seguides, i al qual se li podria donar una estocada quasi definitiva. S'ha de dir que a les seves files tenen el 2n màxim golejador del grup, en Màrius Riba que porta 122 gols en 16 partits (mitjana de 7,5 per partit, que no està gens malament).

A la primera volta el resultat va ser d'empat a 29 gols. I hi ha un únic precedent a Mataró, en partit de 1a Estatal, amb victòria local per 31-20 la temporada passada.

160228Ha_JHM_Bon-1

Abans d'aquest partit a les 16 hores juga el sènior B en partit de 2a Catalana contra el Tortosa, força important de cara a la permanència de l'equip en aquesta categoria.

L'equip femení rep el Canovelles

Després a les 19:30 hores el sènior femení que dirigeix Jordi Fernàndez rep un equip complicat com és el Canovelles, al qual a la primera volta va costar doblegar a la seva pista (24-29). Però, tot i que s'espera una bona resistència de l'equip vallesà, al final s'ha de suposar que el líder ha d'acabar imposant la seva superioritat, per fer un pas més cap a la fase d'ascens a Divisió Estatal Plata. Recordem que en els 16 partits jugats l'equip groc-i-negre només ha cedit un punt a la pista del Sant Quirze, segon classificat.

160116Ha_JHM-Canovelles1