L'equip femení del Joventut comença bé la segona volta

L'equip de Jordi Fernàndez es manté líder i amb un punt més d'avantatge

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró ha començat bé la segona volta guanyant a Sabadell i es manté líder, augmentant en un punt l'avantatge, ja que el segon classificat s'ha deixat un punt a Vilamajor.

170115Ha_OARB-JHM

El partit davant l'OAR Gràcia B era teòricament molt fàcil, ja que l'equip sabadellenc està a la part baixa i a casa se les va guanyar per 25 gols de diferència (43-18). Però possiblement aquest resultat i les ganes de voler millorar la seva imatge han fet que les gracienques sortissin molt mentalitzades i durant la primera part s'han mantingut en el partit, davant un Joventut que es mostrava feble en defensa.

A la represa s'ha solucionat el tema defensiu i com que en atac la cosa ha anat funcionant bé durant tota l'estona, el marcador ha acabat reflectint la clara superioritat d'un equip respecte de l'altre.

OAR GRÀCIA B 25-37 JOVENTUT MATARÓ

JOVENTUT MATARÓ: Laia Argelich i Marta Espejo porteres, Isabel Latorre (2), Ona Muñoz (10), Sandra Fargas (11), Saray Romero (6), Zara Verdugo (que debutava, 2), Irene Hernàndez (3), Glenda Alis (1), Katina Juarez (2), Tinna Falconi, Laia Nonell, Marina Fernàndez.