Un altre bon dissabte d'handbol al Pavelló Teresa Maria Roca

L'equip masculí rep el Bordils B i el femení juga com a "campió d'hivern" davant Vilanova del Camí

• Divendres, 16 Desembre 2016 12:00

El dissabte a la tarda torna a haver-hi una bona jornada d'handbol al Pavelló Teresa Maria Roca amb els dos partits dels equips sèniors del Joventut Handbol Mataró.

130202 HA Mataro - Bordils 03

L'equip masculí de 1a Estatal rep el Bordils B

Primer, a les 18 hores, l'equip masculí rep el Bordils B. Després de la victòria aconseguida el passat dissabte a la pista de l'OAR Gràcia de Sabadell, en el debut d'Àlex Viaña a la banqueta mataronina, ara l'equip groc i negre rep un altre rival directe davant del qual només vel el triomf. L'equip bordilenc és el B de l'Handbol Bordils que juga a Divisió d'Honor Plata i per tant veurem un equip jove, agressiu i valent, que pot jugar sense pressió i que ve de guanyar el Sant Joan Despí per 28-26, trencant una llarga ratxa de partits sense guanyar. L'equip mataroní és 11è amb 8 punts i l'equip gironí és 13è amb un punt menys.

L'equip femení de Lliga Catalana rep el Vilanova del Camí

Després a les 19.45 hores l'equip femení que prepara Jordi Fernàndez rep el Vilanova del Camí, per tancar la primera volta, i ho fa ja amb el títol honorífic de campió d'hivern de la Lliga Catalana a la butxaca. L'equip mataroní és líder amb 23 punts (només n'ha perdut un fins ara) i l'equip de l'Anoia és 6è amb 14 punts, i d'entrada sembla que l'equip mataroní s'hauria de retrobar amb el triomf després del primer empat.

Handbol fem JH Mataró - Cardedeu

Un fet i un vídeo històric molt curiós

Aquest cap de setmana se celebra a Lleó la fase final de la Copa Asobal que juguen FC Barcelona, BM Granollers, Ademar Lleó i Naturhouse La Rioja.

A la web de Cathandbol hem vist un vídeo que val la pena comentar. És el vídeo del primer títol de la Copa Asobal guanyada per un equip català, que va ser la temporada 1993-94 a Alcobendas quan el BM Granollers va guanyar el FC Barcelona a la final.

Doncs bé a l'equip del BM Granollers que va quedar campió hi jugaven els dos tècnics actuals del Joventut Handbol Mataró –Àlex Viaña i Jordi Fernàndez– i van ser peces clau del seu equip per obtenir aquell títol.