El Joventut Handbol Mataró rep la cinquena derrota consecutiva

El Granollers B ha estat molt superior a un equip molt baix de moral

• Redacció// Fotos: Daniel Ferrer
  • Diumenge, 04 Desembre 2016 01:48

El Joventut Handbol Mataró ha rebut la seva cinquena derrota consecutiva davant el Granollers B que ha estat clarament superior i s'ha imposat per nou gols de diferència (24-33) a un equip que està ara mateix molt baix de moral.

Handbol Joventut Mataró - Granollers B

L'equip vallesà ha dominat sempre el marcador, trobant moltes més facilitats per anotar que no pas l'equip local a l'altra àrea. La defensa local estava feble i la porteria no acompanyava i en canvi a l'altre costat l'atac mataroní topava molt sovint amb un inspirat Marc Guàrdia, tot i el molt bon partit de Bernat Muñoz, que seria el màxim golejador del partit amb 7 gols. Així als 20' el Granollers B ja guanyava de quatre (7-11), diferència que mantenia al descans (12-16).

A la represa la diferència de seguida ha pujat als set gols (15-22 als 10') i ja s'ha vist que l'equip visitant, que circulava la pilota a gran velocitat i acabava trobant forat fàcilment a la defensa local, no tindria cap problema per emportar-se els dos punts, com així ha estat.

JOVENTUT MATARÓ 24-33 GRANOLLERS B

JH MATARÓ: Pascual Flores i Dani Torvisco porters; Oriol Prat (2), Bernat Muñoz (7), Bernat Bonamusa (2), Marc López (3), Jan Bonamusa (2), Àlex Bosch (1), Pol Vallhonesta (2), Berenguer Chiva, Dani Aguilera (2), Oriol Vaqué (1), Marc Pey (2), Carlos López.
GRANOLLERS B: Guàrdia i Rivera porters; Esono, Cumplido (5), Valera (2), Alejandro Rodríguez (4), Adriàn Martínez (2), Aleix Martínez (2), Sergi Pérez (3), Rodoreda (3), Tarrafeta (5), Franco (3); Asensio (3), Montoliu (1).
PARCIALS: 2-2, 4-5, 5-7, 7-11, 10-14, 12-16 descans; 13-19, 15-22, 18-25, 19-26, 21-28, 24-33.

Dimiteix Jordi Coma i Àlex Viaña serà el nou entrenador

La setmana havia estat marcada per la dimissió de l'entrenador Jordi Coma, cosa que ha obligat a què fos l'entrenador del sènior femení Jordi Fernàndez qui dirigís el partit. Ja se sap que el nou entrenador serà Àlex Viaña, ex-jugador del Granollers i que fa dues temporades va ser l'ajudant d'Hèctor del Pino a la banqueta mataronina. Ell tindrà com a primera missió refer la moral d'un equip que ara mateix la té per terra després d'haver encadenat cinc derrotes seguides, un fet que no havia passat des de la temporada 2005-06 en què l'equip va baixar a Lliga Catalana.