El JH Mataró té un mal dia i perd davant el Palautordera

L'equip mataroní no ha funcionat ni en atac ni en defensa

El Joventut Handbol Mataró tenia avui un partit important per tancar la primera volta i, tot i que Hèctor del Pino recuperava a tota la plantilla, no ha tingut un bon dia, millor dit l'ha tingut molt dolent en tots els aspectes i les coses no li han sortit bé ni en atac ni en defensa i el seu rival, el Palautordera, s'ha emportat els dos punts guanyant per un clar 24-30 i això fa que l'equip groc-i-negre perdi pràcticament totes les opcions de poder acostar-se a la lluita pels dos primers llocs.

ha mataro-palautordera

Els primers minuts han estat igualats amb intercanvi de gols fins al 5-5, però a partir d'aquí la defensa visitant s'ha anat assentant i el "Palau" ha agafat quatre gols d'avantatge (7-11) i a partir d'aquí el Joventut ja ha anat a remolc, i quan ha començat a millorar la defensa s'han perdut pilotes clares en les passades en les sortides al contraatac i això ha impedit remuntar i al descans l'equip local perdia 14-16.

A la represa es podia esperar la remuntada local per poc que milloressin les coses, però no tan sols no han millorat sinó que han empitjorat, i després del primer gol local els vallesans han fet un parcial de 0-5 fins al 15-21, que ja ha deixat molt tocat l'equip local que, queixós també amb algunes decisions arbitrals, no ha sabut reaccionar amb moltes errades en la passada i en llançaments clars davant un Casado molt inspirat. La diferència ha arribat als nou gols (20-29) i el final ha estat plàcid per a l'equip verd davant un Joventut absolutament enfonsat.

JOVENTUT HANDBOL MATARÓ 24-30 HANDBOL PALAUTORDERA

JH MATARÓ: Oriol Mas i Pol Gavañach porters; Marc Martínez (1), Bernat Muñoz (5), Berenguer Chiva (1), Dani Aguilera (1), Àlex Bosch (3 de p.), David Pedragosa (1), Bernat Bonamusa (3), Jan Bonamusa, Pepo Juàrez (2), Marc Castilla (1), Oriol Vaqué (5), Roc Segarra (1), Toni Busquets, Eric Martínez. 24 gols de 49 xuts, 19 pilotes perdudes, 5 exclusions.
PALAUTORDERA: Valls i Casado porters; Ferran Hernandez (7), Xavier Sala (4, 2 de p.), Oriol Prat (4), Vallhonesta (5), Molins (2), Jordi Cañellas (3), Hortelano (1), Jabour, Pou (1), Puig, Deumal (1), Torrents (2). 30 gols de 46 xuts, 21 pèrdues i 4 exclusions.
PARCIALS CADA 5': 1-2, 5-7, 7-9, 11-13, 13-14, 14-16 descans; 15-18, 15-21, 18-24, 20-27, 22-29, 24-30.