El JH Mataró femení guanya un partit important

Ha superat el Canovelles gràcies a un molt bon treball defensiu

El JH Mataró femení ha fet un bon partit i ha superat l'Handbol Canovelles, equip que estava en quart lloc de la classificació i que ara ja queda només tres punts per sobre de l'equip de Rosi Hernàndez que, a poc a poc, ja va assegurant la permanència i pot pensar a obtenir una classificació honorífica.

L'equip local, que tenia alguna baixa important com la d'Aina Rossell, ha començat molt bé amb un 3-0 que ja ha marcat el desenvolupament del partit, perquè la defensa local en 5:1 s'ha mostrat molt ferma en tot moment i el Canovelles ja ha anat sempre a remolc, i al descans s'ha arribat amb 12-9 favorable al Joventut, després d'una primera part en què ha brillat especialment el xut exterior de Laia Nonell que ha fet 4 gols en aquest primer període.

160116JHM-Canovelles2

A la represa l'equip groc-i-negre ha tornat a sortir molt bé i s'ha posat 5 gols amunt (16-11), però aleshores s'ha relaxat una mica, hi ha hagut algunes precipitacions i les vallesanes han arribat a empatar a 16 gols, prop ja de l'equador de la segona part.

160116Ha_JHM-Canovelles1

A partir d'aquí Cristina Moreno ha agafat les regnes de l'equip i ha superat com ha volgut la defensa més pressionant de les visitants, amb bona col·laboració amb Irene Hernàndez i Isa Latorre que han treballat molt bé a la línia de 6 metres, i la diferència al marcador s'ha tornat a obrir fins als tres gols finals... aquells amb els que el Joventut havia començat guanyant el partit.

JOVENTUT HANDBOL MATARÓ 26-23 HANDBOL CANOVELLES

JH MATARÓ: Laia Argelich i Marta Espejo porteres; Isa Latorre (7, 3 de p.), Laura Gallego (2 de p.), Sandra Cariteu (1), Laia Nonell (5), Cristina Moreno (6), Cristina Arteaga, Saray Romero (1), Irene Hernàndez (4), Judith Pérez.