El JH Mataró guanya còmodament a Gavà

El cuer no ha estat rival per a un equip mataroní molt superior

L'equip del Joventut Handbol Mataró començava l'any amb un desplaçament propici a la pista del cuer i no l'ha desaprofitat per guanyar els dos punts amb força comoditat, tancant el marcador amb un explícit 22-34, que indica ben clarament la superioritat de l'equip mataroní, que ha superat amb solvència l'escull que sempre suposa el primer partit després de l'aturada nadalenca.

L'equip gavanenc ha començat amb ganes per tal d'obtenir la seva segona victòria en el campionat i ha mantingut el marcador ajustat fins al 7-8, però un parcial de 0-4 en cinc minuts ha començat a obrir el marcador que al descans ha quedat en un 11-18 que ja deixava les coses molt ben encarades per als homes d'Hèctor del Pino, que en el tram final de la primera part s'han mostrat molt sòlids en defensa i amb Oriol Mas molt bé sota pals, com en tot el partit, i ben complementat amb els tres penals que ha aturat Pol Gavañach.

A la represa, l'equip ha continuat jugant amb molta seriositat i la diferència s'ha ampliat fins als deu gols als 10' (13-23) i a partir d'aquí l'equip groc-i-negre ha gestionat molt bé l'avantatge i sense prémer l'accelerador s'ha acabat guanyant de dotze gols, en un partit que ha anat molt bé per anar agafant la forma després de l'aturada nadalenca de cara als dos propers compromisos, bastant més complicats, que tindrà l'equip a casa davant el Palautordera i a la pista del Sant Cugat, vitals si l'equip vol seguir lluitant per les primeres places.

Destacar també el retorn a les pistes d'en Bernat Bonamusa, que després de la seva malaltia, torna a entrar dins de la mecànica de competició. Ha jugat uns vint minuts aproximadament i mica en mica sembla que recuperarà el seu bon nivell.

HANDBOL GAVÀ - JOVENTUT MATARÓ 22-34

GAVÀ: Gonzàlez i Rueda porters; Arévalo (1), Campanyà (1), D.Cúria (4), Gaitán (2), Guàrdia, Juàrez, Martorell (3), Palet (2), Morente (3), Ruiz, Trallero (1), R.Cúria (4), Díaz, Garcia (1).
JOVENTUT MATARÓ: Oriol Mas i Pol Gavañach porters; Dani Aguilera (1), Bernat Bonamusa (2), Jan Bonamusa (3), Àlex Bosch (8, 5 de p.), Marc Castilla (2), Pepo Juàrez (4), Eric Martínez, Marc Martínez (2), Bernat Muñoz (5), David Pedragosa (1), Roc Segarra (3), Oriol Vaqué (3), Toni Busquets, Berenguer Chiva.
PARCIALS CADA 5': 2-1, 4-4, 6-8, 7-11, 9-16, 11-18 descans; 12-20, 13-23, 15-24, 18-26, 21-29, 22-34.