El JH Mataró ja té rivals i calendari a la 1a Estatal 15-16

El primer partit el jugarà el 26 de setembre a casa contra el Sant Cugat

Ahir dilluns es va celebrar a València el sorteig del campionat 2015-16 de la 1a Estatal d'handbol on per setena temporada consecutiva, i desena en total, participarà el Joventut Handbol Mataró.
L'equip mataroní ha quedat enrolat al grup D que estarà format per 15 equips catalans  i 1 d'aragonès. Per tant el grup no canvia massa ja que la temporada passada n'eren 14 de catalans i dos d'aragonesos.
Les novetats seran dos equips catalans que debuten a categoria estatal que són la Salle Bonanova que ha pujat per mèrits propis, i el Lleida Pardinyes que s'ha fet amb els drets esportius del Vendrell, que ha renunciat a la categoria, i l'equip aragonès, el Maristes de Saragossa, que ha pujat i que  ja havia estat rival del Joventut la temporada 2005-06.
La resta de rivals seran: Granollers B, Sant Martí Adrianenc, Salle Montcada, UE Sarrià de Ter, Sant Cugat, Sant Joan Despí, Palautordera, OAR Gràcia Sabadell,  Sant Esteve Sesrovires, Sant Quirze, Gavà i Esplugues.

El Joventut Handbol Mataró a la primera jornada que es disputarà el dia 26 de setembre s'enfrontarà contra l'Handbol Sant Cugat, l'equip contra el que va jugar el darrer partit de la temporada passada a les semifinals de la Copa Catalana i en el qual es van imposar per penals els santcugatencs, cosa que els permetrà disputar les semifinals de la Supercopa Catalana contra el FC Barcelona. A més l'equip santcugatens és l'únic al qual els homes d'Hèctor del Pino no van poder derrotar a la lliga 2014-15. Per tant serà un repte més interessant per iniciar el campionat.
El primer desplaçament serà a Lleida per enfrontar-se al Lleida Pardinyes en el debut a casa d'aquest equip a 1a Estatal i la competició es tancarà el 8 de maig a la pista del Palautordera.

Mataro-Sant Cugat

El femení també té rivals i calendari a la Lliga Catalana

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró també coneix ja rivals i calendari per a la propera temporada en la qual tornarà a jugar a la Lliga Catalana.
El campionat començarà també el dia 26 de setembre i el primer rival del Joventut serà el Tortosa, un dels equips ascendits de la 1a Catalana.
A part de l'equip tortosí les novetats seran el Lleida Pardinyes, l'Igualada i el Cardedeu. A més fisn a completar els 14 equips participants tindrem Sant Vicenç, Sant Esteve Sesrovires, OAR Gràcia B, Vilanova del Camí, Vilamajor, Ascó, Canovelles, Gavà i Sant Quirze.