El Joventut Handbol Mataró guanya el líder i aspira a tot

Quatre equips afrontaran la part final del campionat igualats a dalt de tot de la 1a Estatal

El Joventut Handbol Mataró ha superat el líder de 1a Estatal en un partit sensacional i d'aquesta manera l'iguala a dalt de tot de la taula, junt amb dos equips més, i això proposa un final de campionat d'autèntic "thriller".

mataró-sant martí

El partit d'avui al Pavelló Teresa Maria Roca amb unes grades plenes, que han vibrat com mai, ha estat d'un altíssim nivell defensiu per part de l'equip local. Era aquesta l'única manera de poder guanyar l'equip que és el màxim golejador del campionat i des del primer moment els homes d'Hèctor del Pino ho han fet de meravella i al final s'han pogut emportar aquests dos importantíssims punts.

L'inici ha estat molt igualat amb els dos equips força precipitats i perdent pilotes i amb duel de golejadors entre Bernat Bonamusa i Llorens que n'havien fet tres cada un per a l'empat a 3. Però a poc a poc han començat a seleccionar el millor possible els llançaments, que tampoc eren fàcils a causa de la gran intensitat de les defenses (6:0 la local amb Busquets i Vaqué al centre, i 5:1 molt oberta la visitant), i el marcador s'ha mantingut sempre molt ajustat, fins que al tram final, sota l'impuls de l'impressionant partit que ha fet Oriol Mas a la porteria, el Joventut ha agafat dos gols d'avantatge per arribar al descans amb 12-10, amb sis aturades consecutives del porter local, de les 22 que faria al llarg del partit.

A la represa el Joventut ha continuat molt mentalitzat, i en els primers cinc minuts els visitants no han pogut marcar i s'ha agafat una renda de quatre gols, que ja s'ha sabut gestionar molt bé en tot moment, arribant als sis gols (19-13) a onze minuts del final. L'equip barceloní ha intentat trencar el partit pressionant molt més en defensa, convertida pràcticament en individual, i ho ha aconseguit perquè ha reduït fins al 22-21, moment en què han tingut pilota per empatar, però ha tornat a sortir Oriol Mas amb les seves aturades i els homes d'Hèctor del Pino han mantingut la serenitat en atac per superar la pressió visitant, amb actuació clau en aquells moments finals de Dani Aguilera al pivot, i han acabat imposant-se per 25-22.

Triomf de rècord

Amb aquest triomf el Joventut millora, amb 11, la seva millor ratxa de victòries consecutives a 1a Estatal, i, iguala amb 14, el de jornades d'imbatibilitat, que s'havien obtingut la temporada 2010-11. També iguala el que havia fet el seu rival d'avui a l'inici de campionat amb 11 triomfs seguits.

JOVENTUT MATARÓ - SANT MARTÍ ADRIANENC 25-22

JOVENTUT MATARÓ: Oriol Mas (22 aturades) i Alberto Ruiz porters; Jan Bonamusa (1), Marc Martínez, Dani Aguilera (4), Davi Pedragosa (5, 1 de p.), Oriol Vaqué (1), Guillem Fàbregas, Bernat Muñoz (3), Berenguer Chiva (1), Toni Busquets (3), Roc Segarra (1), Marc Castilla, Eric Martínez, Àlex Bosch (1), Bernat Bonamusa (5).
25 gols de 47 xuts. 15 pèrdues. 7 exclusions.
SANT MARTÍ ADRIANENC: Ignacio Hernàndez (7 aturades) i Palou (5 aturades) porters, López (1), Cumplido (3), Guerrero (1), Miranda, Miguel Torres (4), Víctor Torres (2, 1 de p.), Eguino, Romero, Martínez (1), Camats (2), Coba, Llorens (8, 1 de p.), Bósser.
22 gols de 52 xuts, 13 pilotes perdudes. 2 exclusions.
PARCIALS cada 5': 2-1, 4-4, 5-6, 8-8, 11-10, 12-10 descans; 14-10, 15-11, 17-13, 19-14, 21-19, 25-22.
EL MARCADOR D'UN PARTIT DE RÈCORD:
1-0 B.BONAMUSA; 2-0 B.BONAMUSA; 2-1 Llorens; 2-2 Llorens; 3-2 B.BONAMUSA; 3-3 Llorens; 4-3 PEDRAGOSA; 4-4 Cumplido; 4-5 Guerrero; 5-5 BUSQUETS; 5-6 M.Torres; 6-6 VAQUÉ; 6-7 Llorens; 7-7 AGUILERA; 8-7 MUÑOZ; 8-8 M.Torres; 8-9 Cumplido; 9-9 BUSQUETS; 9-10 V.Torres; 10-10 CHIVA; 11-10 SEGARRA; 12-10 PEDRAGOSA; 13-10 MUÑOZ; 14-10 PEDRAGOSA; 14-11 Cumplido; 15-11 J.BONAMUSA; 15-12 Llorens; 16-12 AGUILERA; 17-12 MUÑOZ; 17-13 M.Torres; 18-13 B.BONAMUSA; 19-13 PEDRAGOSA; 19-14 Camats; 19-15 Martínez; 20-15 BUSQUETS; 20-16 M.Torres; 20-17 Llorens; 21-17 B.BONAMUSA; 21-18 Llorens; 21-19 Camats; 21-20 V.Torres; 22-20 BOSCH; 22-21 López; 23-21 AGUILERA; 24-21 PEDRAGOSA; 25-22 AGUILERA.