El Joventut femení juga millor fora de casa

Guanya al Canovelles que havia guanyat aquí de 10 gols a la 1a volta

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró, després del molt bon partit que havia fet a la pista del líder la jornada anterior, va tornar a donar una mostra de què juga millor fora de casa que al seu pavelló i va guanyar un partit complicat a la pista d'un rival que està per sobre a la classificació com és el Canovelles i que a la primera volta havia guanyat aquí de 10 gols. Amb aquest triomf el Joventut suma 11 punts dels quals 9 els ha fet fora de casa. A veure si la setmana següent torna a guanyar a casa...

Mataro_Canovelles

I la victòria no va ser fàcil en absolut, ja que el Canovelles és un equip fort amb molt bones jugadores, i el partit va ser d'una gran duresa defensiva, amb 9 exclusions en total i molta tensió i nervis. El Joventut Mataró va començar el partit demostrant que sabia el que feia, però un parell de parcials dolents van deixar el marcador en un 14-10 al descans. Però a la represa l'equip que prepara Rosi Hernàndez va continuar lluitant cada pilota i sobretot va saber engranar una defensa sòlida i ben estructurada, que a la segona part va ser immillorable, amb Irene Hernández com a cervell del centre de la mateixa. Ja en el tram final, una remuntada de tres gols va empatar el partit 20-20 i a partir d'allà l'equip local massa nerviós, ja no va saber reaccionar i els dos punts van venir cap a Mataró per un mínim 23-24, curiosament el mateix resultat exacte que el sènior masculí faria un parell d'hores més tard a Sesrovires, completant una gran jornada per al Joventut, ja que el sènior B, sènior C, juvenil i cadet masculins també van sumar els dos punts.

CANOVELLES - JOVENTUT MATARÓ 23-24

JOVENTUT MATARÓ: Laia Argelic portera; Cristina Arteaga, Cristina Pi (6), Cristinba Moreno (1), Lorena Fernàndez (1), isabel Latorre (3, 2 de p.), Laura Gallego (4, 2 de p.), Claudia Porteiro, Irene Hernàndez, Judith Pérez (1), Saray Romero (4), Alba Segarra (3), Danae Torres i Aina Rossell (que tornava a l'equip, 1).