El Joventut encadena la tercera derrota consecutiva

L'equip mataroní va cedir massa avantatge mitjan la segona part a l'"infern sarrianenc"

El Joventut Handbol Mataró va encadenar la seva tercera derrota consecutiva, en un altre partit, com els dos anteriors, en què va tenir algunes fases en què l'equip va perdre el control i el rival ho va aprofitar per marxar al marcador, i després els esforços finals per remuntar van ser insuficients.

No era el millor moment per anar a l'"infern sarrianenc" ja que el Sarrià de Ter venia de guanyar a Sant Esteve Sesrovires i estava en clara línia ascendent, i per altra part l'equip mataroní patia la important baixa de Toni Busquets, que ara mateix és un referent clau en atac i en defensa. Tot i això, a la primera part, el Joventut va estar sempre dins el partit i al descans es va arribar amb empat a 14 gols, destacant Bernat Muñoz en la faceta atacant, amb sis gols en aquesta primera part.

A la represa semblava continuar la mateixa tònica, fins que l'equip local va agafar una de les seves ratxes imparables, impulsats per l'ambient de les grades, i el marcador en un tres i no res, va passar de l'empat als set gols de diferència (25-18) quan es passava l'equador del segon temps. Evidentment el partit s'havia posat molt complicat, però el Joventut ho va intentar, amb Bernat Bonamusa i Carles Roman inspirats en atac, i va reduir fins al 25-23 i després el 28-26. Els gironins van portar la seva defensa al límit, a costa de patir exclusions (tres en els cinc minuts finals) però el Joventut no ho va poder aprofitar i el partit va acabar amb els dos gols de diferència.

UE SARRIÀ- JOVENTUT MATARÓ 28-26

UE SARRIÀ: Pòrtulas, March, Aymerich, Ballester (6), Fina (4), Junquera, Llausas (1), Moret, Palomeras (2), Jordi Rodríguez (5), Arnau (9), Mercader, Rovira (1) i Xifra.
JOVENTUT MATARÓ: Oriol Mas i Quico Solà porters; Dani Aguilera, Zigor Amador (1), Bernat Bonamusa (6), Berenguer Chiva, Guillem Fàbregas (3), Marc Fuster, Marcos Garcia, Marc Martínez (2), Bernat Muñoz (7), David Pedragosa (1), Carles Román (3), Jan Bonamusa (3).
PARCIALS: 1-1, 5-3, 8-5, 9-8, 12-12, 14-14 descans; 16-16, 21-18, 25-18, 25-22, 27-24, 28-26.