El Joventut ensopega a casa davant l'OAR Gràcia de Sabadell

Els sabadellencs s'han imposat aprofitant una segona part fluixa de l'equip local

El Joventut Handbol Mataró s'ha vist superat per l'OAR Gràcia de Sabadell (28-33) i d'aquesta manera es queda ja molt endarrerit respecte a les primeres posicions i cau a la segona part de la taula classificatòria, amb només tres victòries dels nou partits disputats i només dos punts per sobre del penúltim classificat.

Toni Busquets

I això que el partit ha començat molt bé amb un Joventut molt ficat, defensant molt bé i traient el contraatac (4-0 als 3 minuts), però a partir d'aquell moment s'ha accelerat massa i els visitants ho han aprofitat per capgirar el marcador (4-5) i ja fins al descans el partit s'ha mogut per camins d'igualtat i al descans s'ha arribat amb 17-15.

A la represa ha estat l'equip visitant el que ha sortit molt fort en defensa i amb un parcial de 0-3 s'ha posat dos gols amunt, que als deu minuts, en ple desconcert local, han augmentat fins a sis (18-24). El partit s'havia posat molt complicat, però l'equip local ha tret l'orgull i quan faltaven cinc minuts per al final s'ha posat a un gol (27-28 i després 28-29), però li ha faltat un mica de serenitat i de forces, que sí han tingut els sabadellencs per emportar-se la victòria, amb un parcial final de 0-4, després d'haver tret bona lliçó de la derrota patida la setmana anterior a casa seva en els darrers minuts quan anaven dominant de tres gols.

JOVENTUT MATARÓ - OAR GRÀCIA SABADELL 28-33

JOVENTUT MATARÓ: Quico Solà i Víctor Castejón porters; Dani Aguilera (1), Bernat Bonamusa (4), Toni Busquets (8), Berenguer Chiva (3), Guillem Fàbregas (2), Marc Fuster (1), Marcos Garcia (1), Marc Martínez, Bernat Muñoz (5), David Pedragosa (2), Carles Román, Jan Bonamusa (1).
OAR GRACIA: Madico, Canet, Conejero, Curia (4), Domínguez (4), Escudero (3), Fenoy (8), Francés (1), Gomis (2), Laliga (2), Rocher (2), Vaquer (6), Abadal (1), Torra.
PARCIALS CADA 5': 4-0, 4-4, 6-7, 10-9, 13-12, 17-15 descans; 17-18, 18-24, 23-25, 25-27, 27-28, 28-33.