El femení del Joventut perd el segon partit

Va caure a la pista d'un Sant Esteve Sesrovires reforçat

El femení del Joventut Handbol Mataró va perdre també el segon partit de lliga a Sant Esteve Sesrovires després de la derrota en el primer a casa davant l'Ascó, cosa que fa que encara no hagi inaugurat el seu compte de puntuació.

Handbol Femení

L'equip mataroní, que les tres darreres temporades havia guanyat allà, s'ha trobat amb un equip bastant reforçat, sobretot amb una peça important del Molins de la temporada passada, i que jugant a l'empara del seu ambient ha estat inabastable.
El Joventut, a diferencia del primer partit, ha fet un bon inici, defensant força bé, i arribant a dominar per 8-9, però quan l'equip local s'ha posat per davant, l'equip mataroní s'ha descompost, al descans es perdia de 17-13, i ha acabat perdent per 32-25.

SANT ESTEVE SESROVIRES - JOVENTUT MATARÓ 32-25

JOVENTUT MATARÓ: Mari Pérez i Laia Argelich porteres; Cristina Moreno (2), Cristina Pi (3), Diana Gomà (1), Isa Latorre (3), Alba Segarra (2), Laura Gallego (4), Marta Sànchez (3), Roser Villalba (1), Saray Romero (4), Sandra Cariteu (2), Dana Torres (1), Irene Hernàndez.