El femení del JH Mataró comença amb derrota ajustada

Un inici de partit molt fluix va condicionar el desenvolupament del matx

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró va iniciar la seva participació de la Lliga Catalana 2013-14 amb una derrotada ajustada a casa davant l'Ascó.Handbol Femení

L'equip tarragoní, sense tenir res de l'altre món, va aprofitar la gran envergadura de moltes de les seves jugadores per crear molts problemes a l'atac de l'equip local i treure el seu contraatac per posar-se amb una diferència molt àmplia que ja va fer anar a l'equip local a remolc. Al descans la diferència era de 5 gols (10-15).

Handbol Femení

A la represa la defensa mataronina va millorar i tampoc es van perdre pilotes en atac i això va fer que ben aviat la diferència es reduís a un gol (16-17), però una altra estirada de l'Ascó va tornar a fer pujar la diferència a quatre gols (16-20). El Joventut va insistir i en el darrer minut amb 21-22 va tenir opció d'empatar, però no va haver-hi sort en el xut i les visitants van posar el 21-23 definitiu al marcador.

JOVENTUT MATARÓ - ASCÓ 21-23

JOVENTUT MATARÓ: Mary Pérez i Laia Argelic porteres; Isa Latorre (2, 1 de p.), Alba Segarra, Diana Gomà, Cristina Moreno, Cristina Pi (1), Saray Romero (6), Marta Sànchez (1), Laura Gallego (10, 8 de p.), Saray Alpiste, Sandra Cariteu, Irene Hernàndez (1), Roser Villalba.
PARCIALS: 1-3, 2-7, 5-10, 7-13, 8-13, 10-15 descans; 12-16, 13-16, 16-17, 17-21, 19-21, 21-23.