El Juventus venç al líder invicte

L'equip mataroní pren aventatge en la lluita per la tercera posició

El Juventus dissabte passat va fer un dels millors partits de tota la temporada i va guanyar al líder de la categoria, el Santvicentí. Cal destacar que dels trenta un partit jugats fins del Campionat els visitants encara no n’havien perdut cap. El matx va estar molt igualat i tots dos equips van jugar de tu a tu els noranta minuts podent-se haver endut la victòria qualsevol, però al final el major encert de cara a porteria va donar els tres punts als verds.

La primera part va estar molt entretinguda, primer van marcar els de fora, però ràpidament amb dos gols el Juventus va capgirar el marcador i a pocs minuts pel final del primer temps van aconseguir un d’aquells gols considerats psicològics.

A la represa el líder va demostrar el perquè no havia perdut cap partit fins ara i se’n va anar amb tot en busca de l’empat, però la defensa verda va jugar a les mil meravelles i no van donar opcions, fins i tot podria haver caigut algun altre gol pels locals en algun dels molts contraatacs dels que van disposar. El segon gol visitant va arribar en l’últim minut de joc i no suposar cap perill pel marcador final.

JUVENTUS 3 – 2 SANTVICENTÍ
JUVENTUS: Moreno, Juli, Marco, Alberto, Isaac, Agus, Rodri, Damian (Martin), Edu, Carles, Enrique (Graupera).

El Boet perd en un partit sense història
El Pla d’en Boet va perdre en un partit bastant fluix per part dels dos equips en el camp del Llavaneres. Durant els noranta minuts de joc es va notar molt que tots dos equips ja tenen els deures fets amb la permanència assegurada i que ja estan esperant les vacances.

La primera part va ser molt avorrida i es van veure molt poques ocasions de gol per tots dos bàndols, fruit d’això el marcador final va ser de zero a zero. A la segona part el matx es va animar i Fito va avançar als mataroninss, però amb quinze minuts els locals en ple desconcert de la defensa groga van capgirar el marcador. Ens els últims minuts el Boet va buscar l’empat, però no va haver-hi sort i els tres punts es van quedar pels locals.

LLAVANERES 2 - 1 PLA D’EN BOET
PLA D’EN BOET:Jose, Cristian, Albert, Caballero, Fito, Pajuelo, Diego, Chaco, Miguelangel, Mane, Cruz.

El Molinos es complica la permanència
Els Molinos van fer un pas enrera per la permanència al perdre al camp del Cabrils, un rival directe en classificació. Després d’aquest matx l’equip ja no depèn de si mateix i en els dos últims partits de lliga haurà de sumar els sis punts i esperar alguna ensopegada dels seus rivals.

CABRILS 4 - 1 MOLINOS