Samu dona el triomf al CE Mataró amb un gol des de mig camp

Per primera vegada en tot el campionat l’equip groc-i-negre ha mantingut la seva porteria a zero

190505Fu_CEMCanyellesSamu

El CE Mataró ha obtingut una valuosíssima victòria al camp del Rubí gràcies a un golàs de Samu Bayón des del centre del camp quan quedaven cinc minuts per al final del partit. D’aquesta manera l’equip groc-i-negre continua imbatut després de set jornades i igualat amb el Vic en el tercer lloc només amb Girona B i Palamós per davant.

No ha estat un partit brillant, però si jugat de forma molt seriosa per l’equip de Raul Monroy que per primera vegada en el que portem de campionat ha aconseguit mantenir la porteria a zero. El tècnic mataroní que ha continuat fent les seves habituals rotacions està mantenint en tot moment la competitivitat de l’equip, que cada vegada està més adaptat a la nova categoria.

La primera part ha estat poc vistosa i sense ocasions clares de gol. La primera clara no ha arribat fins al quart d’hora de la segona part i ha estat per als rubinencs però Compte ha tingut una gran intervenció per evitar el gol.

El Mataró ha tornat a controlar la situació i ja prop del final Samu Bayón s’ha tret de la butxaca un xut des del mig del camp, per superar la posició avançada del porter local i donar els tres punts al seu equip.

191020Fu_RubiCEM

RUBÍ 0-1 CE MATARÓ

CE MATARÓ:  Compte, Joel, Dani, Tejedo (Isma 32’), Víctor Yustos (Andoni 75’), Parri, Pol Almellones, Kamal (Bargalló 51’), Samu Bayón, Uri (Marc Pascual 58’) i Toni Paredes (Pedro Pareja 58’).
GOL: 85’ SAMU (0-1).