El Molinos pateix, però manté el seu avantatge en el lideratge de 3a Catalana

El Cirera va guanyar el derbi de la jornada, que enfonsa una mica més el Pla d'en Boet i La Llàntia encadena set victòries seguides

190324Fu_Molinosformats

Bona jornada per als equips mataronins de la zona mitja alta. El Molinos continua la seva bona marxa i manté el lideratge amb cinc punts d’avantatge sobre el Santvicentí. El Cirera va guanyar el derbi contra el Pla d’en Boet i es manté en la lluita pel segon lloc, que classifica per a la promoció. La Llàntia encadena la setena victòria seguida i puja fins el sisè lloc i si continua amb aquesta marxa encara podria lluitar pel segon lloc. La Mataronesa també va guanyar i està en zona tranquil·la.
El pitjor per als dos de baix, que van perdre. Cerdanyola, que està només dos punts per sobre del descens, i Pla d’en Boet, que és penúltim i ara mateix baixaria a 4a.

CIRERA 2-1 PLA D’EN BOET

UD CIRERA: Toni, Isaac (Joel 71’), Karamba, Palau, Ximillo, Yustos, Agus, Baba (Campaña 59’), C.Romero, Izar (Gianluca 84’), Aleix (Frank 59’).
PLA D’EN BOET: Jairo, Mamadou, Joel, Ordóñez, Charro (Terrazas 84’), Valencia (Crespillo 59’), Cano (Benítez 46’), Badr, Barris, Eric (Vela 59’), Cortés (Farissi 46’).

Futbol Cirera - Pla d'en Boet

El Cirera va començar de la millor manera, amb gol de Ximillo, amb rematada de cap en el primer minut. L’equip groc va començar manant i el mateix jugador va fer el segon als 24’ i fins al descans va tenir més ocasions. Va baixar el ritme a la segona part i els visitants van aprofitar per reduir mitjançant Barris i van posar la por al cos dels cirerencs fins al final.

Futbol Cirera - Pla d'en Boet

UD MOLINOS 2-1 FUNDACIÓ MONTGAT

UD MOLINOS: Dani, Mamadou, Hèctor (Artero 54’), Carmona, Jordi Cano (Sergio López 54’), Borrego, Rubén Moreno (Óscar 54’), Joan, Bustos, Toni Martín, Pereira (Roca 83’).

190324Fu_MolinosMontgat1

El líder va començar una mica adormit, però a mesura que van anar passant els minuts va anar arribant però sense aprofitar les seves bones ocasions, i només començar la segona part van marcar els visitants. L’equip blanc-i-blau va tornar a la càrrega, però li va costar molt superar un equip que lluita per evitar el descens. Faltant deu minuts per al final Bustos va empatar de penal i ja en temps afegit Toni Martín va marcar el gol de la victòria. La sort del campions... o del que la busca.

190324Fu_MolinosMontgat2

AD LA LLÀNTIA 3-1 MASNOU AT.

AD LA LLÀNTIA: Joan, Yusupha, Hassan (Delfín 84’), Salvia, Paby, Yakhouba (Díaz 69’), Saiku, Guedes (Ibra 59’), Isma (Ibu 59’), Said i Bilal (Youness 69’).

Els llantiencs va obtenir la seva setena victòria consecutiva, cosa que els converteix en el segon millor equip de la segona volta, amb només un punt menys que el líder.
Said va obrir el marcador en el primer minut de joc, però després va costar encarrilar el triomf. Ho van fer em el primer quart d’hora de la segona part Saiku i novament Said. Després els masnovins van fer el gol de l’honor.

UD MATARONESA 1-0 PREMIÀ DE DALT

UD MATARONESA: Palomino, Dembo, Moya (Espín 46’), Miguel, Guti, Beltran (Mendy 46’), Nogales (Navarro 74’), Manga, Carlos (Bofarull 64’), Baño, Aitor.

Victòria de l’equip arlequinat que quasi els assegura la permanència i encara els permet poder lluitar per una millor posició que l’onzena que ostenten. El debutant Calmeinte Mendy va ser l’autor de l’únic gol del partit als 20 minuts de la represa.

VILASSAR MAR B 3-0 CERDANYOLA AEiLL

AEiLL CERDANYOLA: Omar, Sergi (Jan 68’), Llop, Raul, Àlex, Ricis, Mas, Romero (Salah 46’), Carrasco (Simón 68’), Touré (Molinero 46’), Delgado.

L’equip vermell continua sense guanyar en tota la segona volta, en la qual només ha sumat un punt. No va tenir massa opcions davant un equip que lluita en la zona alta i que va avançar-se a la mitja hora i va sentenciar amb el segon als 20 minuts de la represa. El tercer, de penal, arribà en temps afegit.