La UD Cirera només pot empatar i s'allunya de l'ascens a 2a

Mataronesa, Rocafonda i Molinos van guanyar els seus partits del cap de setmana

El cap de setmana futbolístic a la 3a Catalana ens va portar un resultat una mica decebedor per a la UD Cirera, ja que només va poder empatar a Cabrils i veu com s'escapen els dos primers, quan queden només tres jornades per acabar el campionat, i s'allunya una mica el somni de l'ascens a 2a. El líder està ja a 7 punts i el segon a 4. Però encara hi ha opcions, perquè el pròxim cap de setmana els cirerencs rebran la visita del Singuerlín, el segon classificat.

Dels altres equips de la ciutat, Molinos i Mataronesa van sumar els tres punts per consolidar-se a la primera part de la taula, i Rocafonda també va guanyar i tot i que no surt de la cua hi ha encara alguna esperança de salvació. La Llàntia i Pla d'en Boet van perdre, i els falta encara un triomf per assegurar la permanència.

180506Fu_cabrilsCirera

CABRILS 1-1 UD CIRERA

UD CIRERA: Toni, Ximillo, Kaddur, Cristian Romero, Peque (Isaac 59'), Álvaro Yustos (Pereira 61'), Izar, Albert Garrido, Joel, Pol i Aleix (Othman 83').

L'equip cirerenc només va poder treure un punt del camp del Cabrils en un partit que se'ls havia posat molt bé amb un gran gol de Joel, amb xut de llarga distància. Però després no va saber sentenciar, i a la represa es van acumular els problemes, amb lesions, i l'expulsió d'Izar. I, després d'alguna gran intervenció de Toni, l'equip local va empatar poc abans del final. I encara després va ser expulsat Joel.

180507Fu_JoelCirera

MATARONESA 2-1 PREMIÀ DALT

UD MATARONESA: Rabassa, Guti, Koke, Hidalgo, Navarro, Aitor (Marcos 50'), Espín, Beltran, Nogales, Axel, Marcelo.

Partit disputat entre dos equips que no tenen problemes classificatoris. L'equip arlequinat es va avançar amb gol d'Hidalgo, però de seguida van igualar els premianencs. A la represa Jonatan Beltran va marcar el gol del triomf local.

ROCAFONDA 4-3 ARENYS MAR

ROCAFONDA CF: Suárez, Benguerel, Rosa, Marc Bou, Touré (Soto 68'), Fran Fernàndez, Hamza, Youness, Guillem Bou, Paby, Aguila (Ali 75').

Els rocafondins no es rendeixen i van sumar tres punts que encara els donen esperances de salvació. Van encarrilar el triomf amb un 3-0 al descans, amb gol d'Águila i dos de Youness. I aquest mateix va fer el 4-0 a la represa. Els arenyencs van reaccionar amb tres gols, però el 4-3 ja va arribar en temps afegit.

PLA D'EN BOET 1-2 POBLE SEC

PLA D'EN BOET: Jairo, Javi, Lluc, Ordóñez, Carrasco, Farro, Marc Pérez (Eric 59'), Reyes (Valle 79'), Vela (Elías 70'), Farissi (Traoré 46'), Cortés (Miquel 46').

Mal resultat per a l'equip groc-i-blau que podia haver certificat la permanència. Però l'equip barceloní es va avançar amb un gol en fred i l'equip local va anar a remolc. Va empatar Reyes a la segona part, però en el temps afegit, tot i jugar en inferioritat, l'equip visitant va marcar el gol del triomf.

180507Fu_BoetPobleSec

POMAR 2-5 MOLINOS

UD MOLINOS: Ramos, Keita (Uri Martín 79'), Marc Fernàndez, Héctor, Artero, Roca, Bustos, Adrián (García Mesa 63'), Toni Martñin, Óscar i Manrique (Gorka 73').

El Molinos va trencar una mala ratxa de cinc derrotes seguides que l'han allunyat de les places d'honor. I ho va fer ajudant els equips mataronins que lluiten per evitar el descens, derrotant un equip de la zona baixa. Dos gols d'Óscar van posar aviat el 0-2, però van igualar els badalonins. Al tram final Toni Martín va resoldre amb un "hat-trick".

YOUNG TALENT 5-2 LA LLÀNTIA

AD LA LLÀNTIA: Lloret, Hassa, Llavero, Guedes, Jordi Cano, Cámara, Omar (Mamadou 63'), Lamin, Kanteh (Parra 54'), Salvia, Said.

L'equip llantienc va plantar cara al líder durant mitja hora (1-1 amb gol visitant de Lamin), però els badalonins es van desencadenar i van fer dos gols abans del descans i dos més en els primers 20' de la represa. Ja acabant Said va fer el 5-2 de penal.