Els equips mataronins de 3a Catalana quasi fan el ple: 16 punts de 18

El Molinos va empatar amb el segon però els altres cinc equips van aconseguir la victòria i el Cirera és tercer en solitari

Sensacional la jornada de 3a Catalana per als sis equips mataronins, que van estar a punt de fer el ple de punts. Només va mig fallar el Molinos, que només va poder empatar però amb el segon classificat, i els altres cinc equips van sumar els tres punts per fer  un esplèndid 16 de 18.

Futbol Molinos - Singuerlin

La UD Cirera va guanyar a Badalona davant La Salut i és tercer en solitari a un sol punt del segon, el Singuerlín, que va empatar al Municipal de Vista Alegre Molins, davant l'equip blanc-i-blau, que es queda en quart lloc. La Llàntia i Mataronesa estan en zona tranquil·la, i Pla d'en Boet i Rocafonda ja s'allunyen de la zona de descens.

UD MOLINOS 1-1 SINGUERLÍN

UD MOLINOS: Ramos, Marc, Abel Moreno, Héctor, Adrià Artero, Rubén Moreno (Adrián Borrego 85'), Gorka (Keita 24'), Isra, Sergio Cobo, Augusto Campos, Manrique (Sotillo 46').

Interessant i disputat partit entre dos equips que lluiten pel segon lloc. L'equip local es va avançar quan poc per al descans amb gol de Sergio Cobo. A la represa els colomencs van buscar l'empat i el van trobar a falta d'un quart d'hora per acabar.

LA LLÀNTIA 4-3 CABRILS

LA LLÀNTIA: Lloret, Serrano, Llavero, Kanteh (Bertolín 46'), Ibra Cámara, Vega (Arafan 58'), Ibu (Omar 75'), Jerreh, Salvia, Seidou (Yusupha 84'), Said.

La Llàntia s'ha refet de la dura derrota patida a Cirera guanyant un dels equips de la zona alta i situant-se a només 6 punts del segon.  El partit va ser vibrant i l'equip verd el va resoldre amb quatre gols (Ibu (2), Seidou i Said) en mitja hora a la represa, després d'haver arribat al descans amb 0-1.

171129Fu_LaLlantiavestudor

ROCAFONDA 3-0 SANTVICENTÍ

ROCAFONDA: Mérida, Benguerel (Escoruela 58'), Rosa, Gerard Almazán, Marc Bou, Águila (Bakary 65'), Brassier, Dembo, Paby, Francisco, Anas.

L'equip blanc-i-negre va agafant l'aire a la categoria i va guanyar aquest partit gràcies a una gran primera part, arribant al descans amb 2-0 (gols de Brassier i Dembo). A poc de la represa Águila va sentenciar amb el tercer.

LA SALUT BADALONA 1-2 UD CIRERA

UD CIRERA: Jan Pol, Isaac, Albertito, Kaddour, Ximillo (Pol Esperalba 78'), Izar (Cristian Romero 86'), Baba (Joel 67'), Peque, Álvaro Yustos, Joan (Matas 86'), Aleix Tarrés (Othman 78').

171120Fu_Cireratercer

El Cirera es va avançar amb gol d'Izar als 35', però abans del descans ja va empatar l'equip local. Després va ser un partit d'anada i tornada, amb ocasions als dos costats, i que va resoldre Joan als 77' amb una rematada de cap. Joel va salvar l'empat sota pals en temps afegit.

171120Fu_LaSalutCirera

ARENYS MAR 0-1 MATARONESA

UD MATARONESA: Pol, Hidalgo (Moya 68’), Navarro, Cobos (Cristian 89’), Aitor (Edu 61’), Espin, Nogales (Peque 61’),  Axel (Ibra 61’), Nabil, Marcelo, Carlos, Ariel i Marcos.

Un gol de vaselina d'Àxel a les acaballes de la primera part va plasmar la superioritat arlequinada. Després a la represa els arenyencs van fer un joc més directe i la Mataronesa va patir per mantenir el triomf.

VILASSAR MAR B 2-3 PLA D'EN BOET

PLA D'EN BOET: Jairo, Javi, Lluc, Collado, Carrasco, Valencia (Cortés 76'), Marc Pérez (Carlos González 59'), Eric, Elías (Valle 85'), Miquel (Reyes 89'), Moussa.

Tercera victòria consecutiva, aquesta davant un rival directe, que permet els de Pla d'en Boet sortir de la zona de descens. Dos gols de Moussa en els primers vint minuts van encarrilar el triomf. Però a la represa van empatar  els vilassarencs i va sentenciar Miquel quan faltava un quart d'hora.