La Llàntia tomba el Molinos, que era el "rei dels derbis" de 3a Catalana

El Rocafonda obté el primer triomf de la temporada

La jornada de 3a Catalana de futbol ens portava un derbi local al Municipal de Vista Alegra- Molins, i en ell l'AD La Llàntia va derrotar l'equip local per 3-4 després d'un partit vibrant. D'aquesta manera la UD Molinos perd el seu "títol" de "rei dels derbis", que ostentava des de la temporada passada, quan els va guanyar tots, i que va mantenir en el primer que havia disputat aquesta temporada.

Futbol Molinos - La Llàntia

Un altre detall important de la jornada va ser la primera victòria del Rocafonda, que d'aquesta manera deixa la cua en mans del Pla d'en Boet, que va perdre el seu partit, igual que els altres dos equips mataronins, la UD Cirera i la UD Mataronesa.

MOLINOS 3-4 LA LLÀNTIA

UD MOLINOS: Pulido, Grau (Keita 46'), Abel Moreno, Rubén Moreno (Marc Fernàndez 83'), Adrià Artero, Roca, Manrique, Augusto Campos, Toni Martín, Óscar (Gorka 61'), Isra (García Mesa 72').
AD LA LLÀNTIA: Lloret, Llavero, Delfín, Ibra, Ángel Vega (Xavier Artero 46'), Moha Jawara (Ibra 55'), Arafan (Montes 75'), Serrano, Seidou (Kanteh 86'), Said, Jordi Cano.

L'equip llantienc, després d'un partit vibrant, va trencar l'esplèndida ratxa de l'equip local que havia guanyat els seus darrers 7 derbis locals a la 3a Catalana.

L'equip visitant va agafar de seguida un avantatge clar amb gols d'Ibra (3') i Ángel Vega (13'). Va reduir Manrique abans del descans i a poc de començar la segona part l'equip verd es va quedar en inferioritat per explusió de Said, i Toni Martín va empatar (63'). Però, quan els locals s'havien abocat a buscar el triomf, van rebre dos gols marcats per Seidou i Ibu. Els visitants van patir una altra expulsió (Cano als 82') i a poc del final Toni Martín va fer el 3-4, però sense temps per fer l'empat.

ROCAFONDA 2-1 POMAR

ROCAFONDA: Suàrez, Berenguel, Gerard Almazán, Soto, Aguila, Touré (Xavi Almazán 63'), Brassier, Dembo, Paby, Soufian (Marc Bou 46'), Oumar.

El Rocafonda va aconseguir el primer triomf de la temporada, i això li permet abandonar la cua. I ho va fer remuntant el gol inicial dels badalonins, amb gols de Yaya Touré poc després del gol visitant i de Brassier a poc d'iniciar-se la segona part.

Futbol Rocafonda - La Llàntia

MATARONESA 2-3 SANTVICENTÍ

UD MATARONESA: Rabassa, Navarro, Cobos, Lianes (Aitor 79`), Espin, Carrasco (Beltran 79’), Ariel, Moya ( Hidalgo 48’), Axel (Cristian 79’), Chema (Carlos 46’), Marcelo, Koke i Kevin.

Dues jugades desafortunades van acabar condemnant l'equip local. El partit va començar amb intensitat per part dels dos equips, i el Santvicenti es va avançar quan es portaven 20 minuts de joc, però els arlequinats van replicar en el 25', amb gol de Cobos. Fins al descans es va mantenir un joc vistós per part dels dos equips.
La segona meitat va començar la mateixa intensitat. Els visitants es van tornar a avançar en el 57' gràcies a un gol dels locals en pròpia porta, però la Mataronesa va empatar amb gol de Lianes en el 69'. I quan millor estaven els locals va arribar el gol decisiu en un mal refús de la defensa local, que va deixar un davanter visitant sol davant Rabassa. Fins al final del partit la Mataronesa va posar setge a la porteria visitant, sense tenir premi en les seves ocasions.

PREMIÀ DE DALT 4-1 UD CIRERA

UD CIRERA: Jan Pol, Ximillo. Albertito, Izar (Baba 59'), Isaac (Peque 46'), Álvaro Yustos, Pol, Albert Garrido (Joel 69'), Othman (Matas 59'), Aleix Tarrés, Cristian Romero.

Partit fluix del Cirera que va patir la segona derrota de la temporada, que el fa baixar la tercer lloc de la classificació. Els premianencs van sortir forts i es van avançar amb un 2-0. Un gol d'Aleix Tarrés, abans de la mitja hora va donar esperances al seu equip, però a la represa l'equip local va tornar a posar la directa i va marcar dos gols més.

LLOREDA 3-1 PLA D'EN BOET

PLA D'EN BOET: Xavi, Collado, Manu, Lluc, Carrasco, Reyes (Marc Pérez 79'), Carlos, Valencia, Sergi, Cortés (Ordóñez 21') (Javi 46'), Moussa (Vela 55') (Elías 60').

L'equip groc continua en mala ratxa. Va encaixar dos gols abans dels deu minuts i el partit ja se'ls va posar molt complicat. Un gol local en pròpia porta els va donar esperances, però els badalonins van sentenciar a la mitja hora de la segona part.