CE Mataró i CF Rocafonda signen un acord de col·laboració

El Rocafonda serà entitat afiliada del CE Mataró però sense perdre en cap moment la identitat pròpia

En roda de premsa efectuada avui dimarts a la tarda al Municipal del Centenari, Fran Seijo, president del Club Esportiu Mataró Escola de Futbol, i Herminio Collado, president del Club de Futbol Rocafonda, han comunicat que les dues entitats que presideixen han arribat a un acord de col·laboració per a la temporada 2017-2018.

170613Fu_CEMRocafonda1

Després de diverses reunions mantingudes entre les dues entitats, el Club de Futbol Rocafonda passa a ser entitat afiliada del Club Esportiu Mataró Escola de Futbol, si bé en cap moment l’equip del barri de Rocafonda perdrà la seva identitat pròpia i independència com a club.

170613Fu_CEMRocafonda

D'aquesta manera el primer equip del CE Mataró de 2a Catalana, en cas de necessitat, podrà disposar de jugadors del CF Rocafonda, de 4a Catalana. I aquest club podrà fer de pont per als jugadors juvenils que surtin de l'equip groc-i-negre. L'acord també facilitarà que alguns dels equips de la base del CE Mataró, que tenen saturat el Municipal del Centenari, puguin anar a utilitzar, en millors condicions, les instal·lacions del Municipal de Rocafonda.

El president del CE Mataró, Fran Seijo, ha dit també que, sense cap afany de superioritat, obre les portes a altres clubs de la ciutat per establir vincles de col·laboració, per tal de poder potenciar al màxim el club que porta el nom de la ciutat.

Tots dos presidents han lamentat el fet que els seus dos primers equips s'hagin quedat aquesta temporada ben a prop de l'ascens a 1a i 3a Catalana. I que treballaran conjuntament per tal que aquests ascensos es puguin produir la temporada vinent.