El Molinos confirmat com el millor equip mataroní de 3a Catalana

El Pla d'en Boet va aconseguir la seva sisena victòria consecutiva

La penúltima jornada del campionat de lliga de 3a Catalana de futbol no tenia massa transcendència per als quatre equips mataronins que tenen la permanència assegurada. Potser el més destacable van ser les victòries per golejada del Molinos a casa, amb la qual es confirma com el millor equip mataroní de la categoria, i del Pla d'en Boet a fora, amb la qual aquest equip n'encadena ja sis de seguides, en un final de campionat espectacular, amb el qual ha superat la Mataronesa a la classificació.

Futbol Mataronesa - Molinos

UD MOLINOS 4-2 CABRILS

UD MOLINOS: Pulido, Ruiz, Hèctor, Abel Moreno, Rubén Moreno (Adrián 62'), Badre, Beltrán (Roca 62'), García Mesa, Augusto Campos, Gorka, Isaac Ramos (Óscar 62').

El Molinos s'ha acabat de confirmar clarament com el millor equip mataroní de la categoria disposant ja de 10 punts d'avantatge sobre La Llàntia, equip al qual visitarà en el darrer partit del campionat.
En aquest darrer partit a casa rebia el Cabrils, equip que lluita per evitar el descens, i que es va avançar en el marcador ben aviat. Després Augusto Campos i Badre van capgirar el marcador. A poc de l'inici de la segona part, els cabrilencs van empatar, però dos gols d'Óscar Martínez quan faltava poc per al final van deixar els tres punts a casa.

LA SALUT 3-2 AD LA LLÀNTIA

AD LA LLÀNTIA: Picó, León (Basco 45'), Adrià Artero (Rubén 45'), Chamarro, Jordi Cano, Delfín (Guedes 53'), Ángel Vega (Xavier Artero 68'), Aitor Moreno, Ibu, Jerreh, Said.

Els llantiencs, en un partit intranscendent per a ells, visitaven l'equip badaloní que havia d'assegurar la permanència i va sortir amb força posant un 2-0 al marcador. Vega el va reduir quan ja s'havia sobrepassat la mitja hora. Després, a la represa, els badalonins de seguida van posar el 3-1 i Said va deixar el marcador definitiu als 65'.

VILASSAR B 2-4 PLA D'EN BOET

PLA D'EN BOET: Jairo, Carlos, Marc Fernàndez (Javi 82'), Moussa, Marc Palau, Valencia, Àlex Palau, Silva, Ito Palanco (Valle 72'), Eric, Vela (Cortés 87').

L'equip de José Angel Valero va obtenir, davant el filial vilassarenc, la sisena victòria consecutiva, que li permet superar aquest equip i també a la Mataronesa i enfilar-se fins al 9è lloc de la classificació, impensable fa unes jornades quan l'equip lluitava per evitar el descens.
L'equip local es va avançar dues vegades, amb gol d'Ito al mig, però poc abans del descans Marc Palau va posar l'empat a dos. A la represa, primer Vela va avançar els grocs i després, ja en els darrers minuts, Valle va fer el gol de la sentència.

DISTRICTE 030 CE 4-0 UD MATARONESA

UD MATARONESA: Pedro, Oriol, Marc, Simon, Vicente, Koke, Campaña, Alex, Manolo Aldo, Jurado (Hassan 61’).

La Mataronesa visitava l'equip barceloní, filial del Sant Andreu, que en cas de guanyar es proclamava campió del grup i obtenia l'ascens a 2a Catalana. Després d'uns primers minuts de tempteig, la Mataronesa va disposar de dues ocasions clares d'avançar-se, però Oriol no va estar encertat en les seves rematades. I l'equip local es va avançar en el 39' en una jugada de contraatac.
La segona meitat va ser diferent, els locals van introduir jugadors de refresc, davant un equip arlequinat que anava molt just d'efectius, però que va plantar cara al campió de lliga. Els de Sant Andreu van fer el segon als 58' i van rematar la feina en els darrers minuts de partit.