El Pla d'en Boet fa un pas més cap a la permanència a 3a

Els altres tres equips mataronins van perdre en partits ja intranscendents

La jornada de 3a Catalana de futbol va portar un triomf vital per a l'equip que més ho necessita, que és el Pla d'en Boet. Guanyant un equip potent com el Singuerlín, va fer un pas molt important cap a la permanència que podria certificar la setmana vinent a casa davant el Santvicentí. Els altres tres equips mataronins van perdre en partits ja força intranscendents, tot i que a la Mataronesa encara li falta algun punt per assegurar matemàticament la permanència.

Futbol Pla d'en Boet - Singuerlín

PLA D'EN BOET 3-2 SINGUERLÍN

PLA D'EN BOET: Jairo, Collado, Marc Fernàndez, Moussa, Marc Palau, Silva (Cortés 88'), Àlex Palau (Valle 77'), Valencia (Javi 71'), Eric, Carlos i Vela (Ito Palanco 88').

Partit intens i vibrant el jugat al Municipal de Pla d'en Boet. Les 14 targetes ja indiquen que els dos equips van jugar al màxim per oferir un bon partit i els cinc gols van acabar de posar-hi la salsa. L'equip local es va avançar amb un 2-0 abans del quart d'hora de joc amb un gol en pròpia porta dels visitants i un de Marc Palau. Però els colomencs van reaccionar i van marcar abans del descans. I a la segona part van igualar a cinc minuts del final. El partit es va trencar amb els dos equips buscant el triomf i Valle va tenir l'encert de marcar per als locals. Així els grocs obtenien tres punts que els apropen a la permanència, que podrien certificar la setmana vinent en el partit que tornen a jugar a casa davant el Santvicentí.

CABRERA 2-1 LA LLÀNTIA

LA LLÀNTIA: Pico, Rubén (León 44'), Blasco, Adrià Artero, Chamarro, Vega (Aitor Moreno 68'), Ibu, Jerreh (Seidou 44), Said, Guedes (Ibra 62') i Toni Martín (Sergio Cobo 58').

L'equip local, penúltim classificat i encara amb opcions de sortir del pou del descens, va sortir per totes i es van avançar amb un gol de penal. Ja prop del descans Àngel Vega va empatar. Però només començar la segona part els cabrerencs van tornar a avançar-se i van saber mantenir el resultat.

ARENYS MAR 3-1 MATARONESA

UD MATARONESA: Paco, Oriol (Manolo 57’), Carlos, Mosquera, Comas (Miguel 82’), Marc, Simon (Alex 72’), Vicente, Koke, Aldo, Ángel,  Navarro  i Rafa.

Primera meitat molt igualada, amb ocasions per als dos equips. L'Arenys de Mar es va avançar en el 34'. La Mataronesa va crear ocasions, però sense ajustar.
La segona meitat va tenir el mateix guió, i novament van marcar els arenyencs als 60'. Ángel va retallar distàncies de seguida per a la Mataronesa, la qual cosa va portar als arlequinats a tenir els seus millors minuts, amb moltes ocasions per empatar. Però van ser novament els locals els que van posar el definitiu 3-1 quan faltaven cinc minuts.

MOLINOS 3-5 TURÓ PEIRA

UD MOLIINOS: Pulido, Gorka, Abel Moreno, Hèctor, Llavero, Roca, Badre, Ruben Moreno (Isaac Ramos 55'), Beltran (García Mesa 55'), Óscar i Manrique.

El Molinos venia de guanyar al camp d'un dels líders i va sortir molt relaxat, en un partit per a ells intranscendent on rebien un equip que lluita per evitar el descens. I van fer una primera part molt dolenta en la qual van encaixar un 0-3, i només començar la segona van encaixar el quart. Va marcar Manrique, però de seguida els visitants van fer pujar l'1-5. L'esforç final dels blanc-i-blaus va servir per maquillar el resultat amb gols del golejador Badre Dahbi.