No s'acaba el partit Mataronesa- Argentona per una batussa a les banquetes

La UD Molinos va guanyar a Arenys de Mar i el Pla d'en Boet va golejar el Vilassar de Dalt

Futbol Mataronesa - Argentona

El partit més destacat de la jornada de 3a Catalana es jugava al Camí del Mig el dissabte a la tarda entre la UD Mataronesa i l'Argentona. Però el partit no va acabar, ja que l'àrbitre, potser de forma exagerada pel que havia passat, va decidir suspendre el partit  en el minut 65, per una batussa entre les banquetes.

Tots dos equips volien continuar jugant però el col·legiat, a instàncies d'un delegat federatiu, que estava observant, va decidir aturar-lo. El marcador estava en 2-4 favorable als argentonins, que amb la victòria s'haurien mantingut com a colíders de la competició.

Dels altres equips mataronins cal destacar la victòria del Molinos a Arenys de Mar que el confirma com el millor equip de la categoria i el Pla d'en Boet va golejar el Vilassar de Dalt i s'allunya sis punts de la zona de descens.

ARENYS DE MAR 1-2 UD MOLINOS

UD MOLINOS: Dani Ramos, Abel Moreno, Rubén Moreno, Llavero, Gerarde, Badre, Adrián (Grau 56') (Marc 76'), Beltrán (Fco. Javier 76'), Augusto (Óscar 42'), Jorge, Isaac Ramos (Gorka 56').

El Molinos continua sent l'equip mataroní millor classificat després d'obtenir la seva quarta victòria consecutiva i tenint en compte el que queda de campionat encara amb esperances d'acostar-se a la zona de privilegi.

Al camp de l'Arenys de Mar no ho va tenir fàcil, ja que, després d'una primera part sense gols, l'equip local es va avançar als deu minuts de la segona part. Els blanc-i-blaus van reaccionar ràpidament i de seguida van empatar amb gol de Badre, i a deu minuts del final Gorka Sarasola va sentenciar el partit.

PLA D'EN BOET 5-0 VILASSAR DE DALT

PLA D'EN BOET: Rubén Lloret, Javi (Vela 68'), Silva, Ordóñez (Collado 77'), Marc Fernàndez, Valencia, Àlex Palau (Cortés 77'), Carlos Gonzàlez, Valle, Ito Palanco (Hamza 77') i Moussa (Eric 50').

El Pla d'en Boet va reaccionar a les dues derrotes seguides que havia patit abans del descans a casa davant el Molinos i a Premià de Dalt, i ho va fer amb una gran exhibició davant un rival directe en la lluita per evitar el descens, i al qual ha superat amb aquest triomf.

Àlex Palau va encarrilar el triomf amb dos gols en els deu primers minuts i després, a la segona part, Moussa, Eric i Valle van arrodonir la golejada, que dóna tres punts que allunya els de José Ángel Valero de la zona de descens.

LA LLÀNTIA 1-1 CABRILS

LA LLÀNTIA: Picó, Carmona (Delfín 52'), Blasco, Artero, Camacho, Àngel Vega (Guedes 82'), Jordi Cano, Jerreh, Ibu, Toni Martín (Ibra 65') i Sergio Cobo.

L'equip verd no va poder amb un equip en zona de descens i d'aquesta manera es queda en zona de ningú, lluny dels de dalt i també amb la permanència pràcticament assegurada. Sergi Cobo havia avançat els locals a la mitja hora de joc, i després l'equip local va anar resistint els atacs visitants, però en el darrer minut van empatar els cabrilencs.