La Mataronesa rep el co-líder de 3a Catalana el dissabte al Camí del Mig

Pla d'en Boet i La Llàntia també juguen a casa i el Molinos es desplaça

Torna la 3a Catalana de futbol després del parèntesi del cap de setmana de Carnestoltes, en la qual només es va jugar el derbi Molinos- Mataronesa amb la victòria dels locals, que són "els reis dels derbis".

I ho fa amb un molt bon partit al Camí del Mig (dissabte 18 hores) on la D Mataronesa (9è amb 33 punts) rep l'Argentona que és el co-líder amb 47 punts. L'equip arlequinat porta ja quatre derrotes seguides i ha de trencar la seva mala ratxa.

Mataronesa - Vilassar de Dalt

A la mateixa hora, una mica més avall, al camp de Pla d'en Boet (14è amb 23 punts), l'equip local rep el Vilassar de Dalt (12è amb 24 punts) en un partit important davant un rival directe en la lluita per evitar el descens.

Futbol Pla d'en Boet - Argentona

El diumenge l'AD La Llàntia (7è amb 36 punts) rep el Cabrils (16è amb 19 punts) a les 12:15 hores, amb la intenció d'aconseguir una nova victòria a casa.

L'únic equip que es desplaça és el que ara mateix és el millor classificat, la UD Molinos (5è amb 41 punts), que visita l'Arenys de Mar (11è amb 25 punts) el dissabte a les 17 hores, buscant la seva quarta victòria consecutiva.