El Molinos és el "líder mataroní" de la 3a Catalana

Va golejar el Vilassar de Mar B i va ser l'únic dels quatre equips mataronins que va puntuar

El passat cap de setmana l'equip de la UD Molinos va ser l'únic equip de la nostra ciutat que va puntuar a la 3a Catalana de futbol, i amb els tres punts sumats davant el Vilassar de Mar B s'ha situat com a "líder mataroní" de la categoria, avançant l'AD La Llàntia que ho era la setmana passada. Però està a 9 punts de les posicions de privilegi amb poques opcions de poder intentar el salt de categoria.

Futbol Molinos - La Llàntia

UD MOLINOS 5-2 VILASSAR DE MAR B

UD MOLINOS: Sandro Pulido, Abel Moreno, Hèctor, Llavero, Roca, Badre, Adrián García (Augusto Campos 58'), Jonatan Beltran, Manrique, Grau, Isaac Ramos (Gorka 75').

Triomf més complicat del que indica el resultat el del Molinos, que li suposa passar a ser l'equip mataroní millor classificat de la categoria. Els vilassarencs es van avançar al primer minut, però els blanc-i-blaus no van perdre la compostura i van jugar amb ordre per capgirar el marcador amb dos gols de Badre i un de Manrique en deu minuts abans de la mitja hora de joc. A la represa els vilassarencs es van tornar a ficar en el partit amb un gol al quart d'hora de joc, però els molinencs van sentenciar amb gols de Gorka i Beltrán.

ARGENTONA 2-1 AD LA LLÀNTIA

AD LA LLÀNTIA: Picó, Carmona, Blasco, Hèctor Urbano, Artero (Ibra 22'), Isra, Aitor Moreno, Ibu (Sergio Cobo 65'), Diallo (Toni Martín 79'), Ángel Vega (Jerreh 46') (Chamarro 70'), Jordi Cano.

L'equip llantienc va donar la cara al camp del co-líder i un dels grans aspirants a l'ascens, però al final va patir una derrota molt dolorosa. Els verds es van avançar amb un gol d'Aitor Moreno al quart d'hora de joc, però de seguida van patir l'expulsió d'Hèctor Urbano, l'ex-jugador del Cirera i el CE Mataró. Això va obligar a tancar la defensa, cosa que es va fer molt bé fins al descans.

Però en els primers minuts de la segona part el també ex-jugador del Mataró, Cristian Pérez, va marcar dos gols en pocs minuts, capgirant el marcador. I al quart d'hora de la segona part els llantiencs es van quedar amb nou per expulsió per doble groga d'Aitor Moreno. I al final van acusar els nervis i van acabar amb vuit en veure Isra també la segona groga.

TURÓ PEIRA 3-0 UD MATARONESA

UD MATARONESA: Paco, Oriol, Carlos, Joel, Comas, Tommy, Bryan (Hassan 52’), Vicente, Koke, Manolo, Miguel, Mosquera i Rafa.

Dura derrota la rebuda per la Mataronesa, que queda ja a 14 punts dels dos primers llocs. El partit va començar amb domini seu i disposant de bones ocasions per avançar-se en el marcador, però va ser l'equip barceloní qui va marcar en la seva primera oportunitat. La Mataronesa ho va continuar i va tenir una ocasió immillorable amb un penal a favor, però que no va transformar. I del possible empat es va passar de seguida al 2-0, amb què s'arribà al descans
En la segona meitat el joc va continuar igual i als 58' els locals van marcar de falta directa. Després encara va haver-hi temps perquè els arlequinats fallessin un altre penal i veiessin una expulsió.

PREMIÀ DALT 2-1 PLA D'EN BOET

PLA D'EN BOET: Jairo, Eric (Collado 85'), Marc Fernàndez, Hamza (Ito Palanco 84'), Marc Palau, Valencia, Àlex Palau, Carlos Gonzàlez, Valle (Vela 85'), Javi Rodríguez, Moussa.

Al Pla d'en Boet se li va escapar un punt en el darrer minut, després d'un partit ben jugat per part seva, plantant cara en tot moment als premianencs. L'equip local es va avançar al tram final de la primera part, i al cap de vint minuts de la represa Alex Palau va empatar, però en el darrer minut i quan els mataronins ja jugaven amb un home menys, va haver-hi una jugada polèmica que va donar el gol de la victòria als locals, i quatre targetes, una d'elles vermella, als de Pla d'en Boet.