El dissabte derbi de 3a Catalana a Pla d'en Boet

L'equip groc rep el Molinos, que fins ara ha guanyat els tres derbis que ha jugat aquesta temporada

La jornada de 3a Catalana d'aquest cap de setmana, que és la 21a de la competició, ens porta un nou derbi mataroní al Municipal de Pla d'en Boet, on l'equip local rebrà la UD Molinos, que fins ara és el "rei dels derbis". En efecte l'equip blanc-i-blau ha guanyat els tres que ha disputat a la primera volta davant UD Matarones (2-3), Pla d'en Boet (3-0) i AD La Llàntia (3-2). I té pendent el de la primera jornada de la 2a volta davant la UD Mataronesa.

Futbol Molinos - Pla d'en Boet

Però atenció perquè l'equip del Pla d'en Boet (12è amb 23 punts) és actualment l'equip mataroní en millor ratxa, ja que no ha perdut en les cinc últimes jornades, i això vol dir que no coneix la derrota durant l'any 2017. El Molinos és 8è amb 32.

Els altres dos equips mataronins també juguen a casa. La UD Mataronesa (6a amb 33 punts) rep el perillós Young Talents, que és 3r amb 40 punts i que la setmana passada, jugant en camp neutral perquè tenien el seu tancat, van provocar altercats suficients perquè el col·legiat suspengués el partit contra La Llàntia.

La Llàntia (7è amb 33 punts) rep el Turó Peira (penúltim classificat amb 13 punts) i per tant sembla, d'entrada, que és l'equip mataroní que ho pot tenir més fàcil per sumar els tres punts.