El CE Mataró empata en el camp del segon i continua líder

Ha fet una molt bona segona part i Sergio Urbano ha marcat l'empat en el dia del seu retorn a l'equip

El CE Mataró anava avui diumenge al migdia a defensar el seu lideratge al camp de la Fundació Grama, el segon classificat i l'equip amb el pressupost més elevat del grup. I ho ha aconseguit gràcies a un empat, que hagués pogut ser triomf pels mèrits fets per l'equip groc-i-negre a la segona part, i que deixa la "Grama" un punt enrere, igual que la Guineueta.

170205Fu_CEMataró aplaudint

L'equip local ha sortit fort i Pol ha hagut de fer una bona aturada en un u contra u als 4', i poc després als 10' ha arribat el gol local arran d'una falta lateral, llançada des de la banda dreta. Hi ha hagut un refús dolent de la defensa i la pilota ha quedat a peus d'un dels defenses que havia pujat a la rematada que ha marcat quasi a plaer.

Al Mataró li ha costat molt durant la primera part arribar a l'àrea de la Grama. La defensa local jugava molt avançada i el Mataró buscava passades llargues que, a causa del vent, rarament tenien èxit. No ha estat fins prop de la mitja hora que Ricky, que estava bastant sol al davant, ha fet el primer xut a porteria, que ha sortit desviat. Però l'equip groc-i-negre ha passat ja a dominar la situació en aquest darrer quart d'hora i en una de les darreres jugades l'àrbitre ha anul·lat un gol al Mataró, a instàncies d'un dels seus auxiliars, i creiem que de forma incorrecta. Ha estat arran d'una falta llançada per Aitor, i que, venint clarament des del darrere, ha rematat a gol. La posició avançada d'un davanter que no ha participat en la jugada possiblement ha fet que l'auxiliar aixequés la bandera.

170205Fu_Golanul·lat

I a la represa s'ha vist un Mataró clarament superior, des del primer moment. Com sempre intentant construir des del darrere, i amb un gran treball dels migcampistes, les pilotes han començat a rondar l'àrea local, i l'equip groc-i-negre ha tingut moltes opcions en llançaments de córner i faltes, però no s'encertava amb el gol.

170205Fu_Atac2apart

Al tram final Alberto Encinas, com se sol dir, ha posat tota la carn a la graella, arriscant amb tres davanters com Palanco, Marcelo i Sergio Urbano, que, en el dia del seu retorn, el que ha marcat el gol de l'empat superant el porter local en un u contra u, amb un xut ajustat al pal curt.

170205Fu_Urbano

Es podia esperar un final en tromba dels locals, però no ha estat així, ja que el Mataró ha defensat molt bé i en canvi Óscar ha tingut als seus peus el gol del triomf, quan ha rebut una passada de la mort de Sergio Urbano, però la seva rematada ha sortit alta.

FUNDACIÓ GRAMA 1-1 CE MATARÓ

CE MATARÓ: Pol, Lluís, Sergi Sànchez, Kiku Parcerisas (Rueda 73'), Isma (Willy 68'), Parri (Marcelo 68'), Fiti, Mario (Palanco 59'), Óscar, Aitor, Ricky (Sergio Urbano 79').
GOLS: 10' Oliver (1-0); 84' SERGIO URBANO (1-1).