El CE Mataró salva un punt "in-extremis" i continua segon

El Besós BV ha estat un rival dur en un camp complicat i Bargalló ha empatat poc abans del final (2-2)

El CE Mataró ha començat la segona volta amb un empat al camp d'un dels equips de la zona alta, el Besós Baró Viver, i continua segon a dos punts del líder, la Fundació Grama que ha empatat a casa, i augmentant a un punt l'avantatge sobre el tercer, la Guineueta que ha perdut a fora.

El partit jugat en el complicat camp de Trinitat Vella, com ja era d'esperar, no ha estat fàcil, davant un equip local que portava 11 partits seguits sense perdre. Durant els primers minuts de partit el Mataró ha dominat clarament i fruit d'això, ha arribat el primer gol després d'una bona jugada per la banda esquerra amb centrada d'Aitor i cessió de Palanco perquè Marcelo fes el primer gol.

L'equip groc-i-negre ha continuat dominant i controlant bé el joc directe del Besòs, fins que al minut 32 han empatat a la sortida d'un córner. A partir d'aquí i fins al final de la primera part els barcelonins han estat dominadors, generant perill i han tingut una ocasió clara que Pol ha aturat molt bé.

La segona part ha estat marcada per la igualtat, amb alguna ocasió per cada banda, fins que el Besós s'ha avançat després d'una bona jugada per la seva banda dreta. Al Mataró li ha costat uns minuts refer-se, però els últims deu minuts ha posat setge a la porteria rival provocant diversos córners i faltes perilloses, fins que en el 88' ha marcat Bargalló en una d'aquestes faltes llançant magistralment per sobre de la barrera, aconseguint l'empat que ja no es mouria.

BESÓS BV 2-2 CE MATARÓ

CE MATARÓ: Pol Andiñach, Lluís, Kiku, Sergi Sànchez (Rueda 46'), Isma, Fiti, Óscar Castellano (Mario 82'), Marcelo (Parri 68'), Ricky (Marc Ariño 82'), Palanco, Aitor (Bargalló 73').
GOLS: 7' MARCELO (0-1); 32' David (1-1); 66' Coll (2-1); 88' BARGALLÓ (2-2).