La UD Cirera obté un triomf molt important

Ha superat un rival directe com és el Canyelles per acabar la primera volta en 12è lloc

La UD Cirera, després de la bona imatge donada el diumenge anterior en el derbi local, ha aconseguit un triomf molt important en el darrer partit de la primera volta, superant el Canyelles, un rival directe, per arribar a l'equador del campionat en 12è lloc i quatre punts per sobre del descens.

L'equip cirerenc ha fet un bon partit, mantenint la bona línia de les darreres jornades, amb un gran treball defensiu i molt bona organització al centre del camp que ha permès controlar força bé la situació.

170115Fu_Cirera

Una mica abans de la mitja hora l'equip local s'ha avançat amb un penal comès sobre Carlitos i que ha transformat el golejador Aleix, i fins al descans ja hi ha hagut poques ocasions. 

A la represa, a prop també de la mitja hora, ha arribat el segon gol, obra de Joan, rematant una centrada de Joel. Quan ja semblava decidit el partit, els visitants han reduït diferències, però han patit dues expulsions i s'han quedat sense opcions.

UD CIRERA 2-1 CANYELLES

UD CIRERA: Compte, Albertito, Izar, Othman, Cristian Romero, Carlitos (Kaddur 73'), Joel (David Jiménez 73'), Baba, Peque (Ivan Castillo 60'), Aleix Tarrés (Albert Garrido 81'), Joan.
GOLS: 28' ALEIX de penal (1-0); 72' JOAN (2-0); 78' Daniel (2-1).

170115Fu_CireraCanyelles