La UD Cirera guanya el segon classificat amb un gol de Carlitos

L'equip cirerenc surt de la zona de descens pujant cinc llocs a la classificació

La UD Cirera s'ha retrobat amb el triomf i ha fet un bon salt a la classificació, sortint de la zona de descens i pujant cinc llocs a la taula. Amb el seu triomf ha donat un cop de mà al CE Mataró, a la vegada que l'equip groc-i-negre ajudava el Cirera superant un rival directe d'aquest. I en el primer partit de l'any els dos equips es trobaran en el derbi local.

Futbol Cirera - Guineueta

El partit d'avui ha estat un partidàs entre dos equips amb interessos diferents, ja que els visitants lluiten per l'ascens i el Cirera necessitava els dos punts per sortir del descens. I la primera part ja va ser intensa, amb dues bones ocasions per als visitants que va frustrar Compte amb dues grans intervencions i una per Pereira que va sortir fregant el pal.

Futbol Cirera - Guineueta

A la segona part l'equip barceloní encara va sortir amb més intensitat i de nou Compte va salvar el seu equip amb dues aturades espectaculars. I als 66' després d'una cavalcada per la banda dreta Carlitos es va plantar davant el porter visitant i el va superar pel pal curt, fent el que seria el gol de la victòria, ja que fins al final cap dels dos equips va tenir ocasions clares.

UD CIRERA 1-0 GUINEUETA

UD CIRERA: Compte, Kaddur (Cristian Romero 55'), Roger, Albertito, Izar, Peque, Carlitos (Carlos Gómez 74'), Joel (Othman 74'), Aleix (Omar 85'), Pereira (Baba 58'), Joan.
GOL: 66' CARLITOS (1-0).

Futbol Cirera - Guineueta