El CE Mataró torna a desaprofitar l'ocasió de posar-se líder

Ha empatat a casa davant el penúltim classificat

  • Redacció// Fotos: Daniel Ferrer
  • Diumenge, 11 Desembre 2016 18:57

El CE Mataró ha desaprofitat per segon diumenge consecutiu l'oportunitat de col·locar-se líder de la 2a Catalana. La setmana passada ho hauria pogut ser en solitari si hagués guanyat al camp de Llefià, i avui ho hauria pogut ser igualat amb la Fundació Grama, que al matí havia empatat a casa seva. Però l'equip d'Alberto Encinas només ha empatat davant el penúltim classificat i ara baixa a la tercera plaça, superat també per la Guineueta.

Ricky avança aviat l'equip groc i negre

I la veritat és que el partit ha començat bé, amb l'equip groc i negre jugant molt tranquil, i als deu minuts de joc s'ha avançat quan Ricky ha rematat de cap una centrada des de l'esquerra.

Futbol CE Mataró - Esportiu Can Pi

Semblava que, per fi, l'equip local podria tenir un partit plàcid, però no ha estat així. L'equip hospitalenc ha continuat pressionant molt amunt i actuant amb duresa, si feia falta, al darrere, i el Mataro, que ha patit la baixa per lesió de Fiti, ha perdut el control al centre del camp, i ja li ha costat molt arribar amb perill. I fins i tot al tram final ha estat l'equip visitant qui ha xutat més a porteria, fent intervenir uns quants cops a Pol.

Futbol CE Mataró - Esportiu Can Pi

Els visitants empaten de penal rigorós

A la represa semblava que l'equip local tornava a tenir el control, però una pilota perduda al centre del camp ha propiciat un contraatac visitant, i quan Rueda ha carregat, aparentment de forma legal, un davanter, aquest hi ha posat molt de teatre i el col·legiat ha assenyalat penal. Tot i que Pol ha arribat a tocar la pilota ha acabat entrant i significant el gol de l'empat.

Futbol CE Mataró - Esportiu Can Pi

El Mataró té moltes ocasions per guanyar

Després ha estat el Mataró, lògicament, el que ha atacat de valent i, tot i que l'equip visitant ha defensat amb molt d'ordre, ha gaudit de molt bones ocasions de gol. Aitor ha rematat una passada de la mort de Ricky però s'ha trobat amb una gran aturada quan ja es cantava el gol. Després Ricky ha estat travat quan anava a rematar en posició molt bona, però l'àrbitre no ha volgut assenyalar penal. Novament Aitor ha engaltat un potent xut que ha sortit fregant el pal i el porter visitant ha enviat a córner un bon xut de Parri. I quan ja s'estava en temps afegit una centrada de Willy des de la dreta s'ha passejat per davant de la línia de gol i Aitor ha arribat tard quan es tornava a cantar el gol. Res, que avui no tocava... Tocarà refer-se la setmana vinent al camp del Martinenc B en el darrer partit de l'any 2016.

CE MATARÓ 1-1 ESPORTIU JOVENTUT CAN PI

CE MATARÓ: Pol, Isma, Rueda, Sergi Sànchez (Kiku 69'), Willy, Òscar, Fiti (Parri 21'), Mario, Marcelo (Bargalló 46'), Ricky (Sofian 81'), Aitor.
GOLS: 10' RICKY (1-0); 58' Rubio de penal (1-1).