La Mataronesa encara es pot salvar, però La Llàntia baixa a 3a Catalana

A la darrera jornada l'equip arlequinat rebrà la UD Cirera que ja té la permanència

La penúltima jornada de la 2a Catalana de futbol va portar una mala notícia per al futbol mataroní, ja que l'AD La Llàntia, un dels seus tres representants a la categoria, l'ha perduda, perquè no va poder guanyar al camp de la Gramanet.
Per la seva part la Mataronesa, que sí que va guanyar a fora golejant al Nou Sardenya a l'Europa B, continua tenint alguna esperança de salvació, que implicarà guanyar a la darrera jornada al camp del Cirera i esperar que els equips que van per davant punxin.
La UD Cirera que jugava a casa davant un rival dels altres dos equips mataronins, no els va poder ajudar caient derrotat per 0-3 davant el Montcada.

Recordem que baixen els quatre últims classificats (llocs 15è, 16è, 17è i 18è) i els dos pitjors puntuats dels classificats en el lloc 14è dels tres grups de Barcelona (2n, 3r i 4t grups de 2a Catalana). La Llàntia, igual que Tecnofutbol i Gramenet ja no poden evitar el descens, i la Mataronesa s'ho jugarà amb Montcada i Martinenc B, amb necessitat de guanyar i que els montcadencs perdin i els martinencs empatin o perdin. Vaja, força complicat...

160521Fu_EuropaB-Mataronesa

EUROPA B 2-6 UD MATARONESA

UD MATARONESA: Rafa, Alvero, Isaac (Alaji 75’), Diego, Palanco, Campaña (Simon 81’), Koke, Comas (Ito 86’), Musta, Mosquera, Badre i Pedro.
GOLS: 33’ BADRE (0-1), 48’ Chispas P. (1-1), 53’ Xavi (2-1), 60’ ISAAC (2-2), 65’ PALANCO (2-3), 65’ ISAAC (2-4), 83’ PALANCO (2-5) i 90’ BADRE (2-6).

La Mataronesa va donar la volta al resultat en la darrera mitja hora i arriba a l'última jornada amb opcions de salvació.
El partit va començar amb un Europa molt intens, davant una Mataronesa molt tensa, a qui li va costar entrar en el partit, però en el minut 33, Alvero va assistir a Badre que de vaselina va aconseguir el 0-1, amb què es va arribar al descans.
Però la segona meitat va començar fatal, ja que els escapolats van capgirar el marcador en vuit minuts. Quan millor jugava l’Europa B, Isaac va empatar quan faltava mitja hora. La resposta local va arribar de seguida, però Rafa va frustrar el gol local dues vegades, i en el tram final, el contraatac arlequinat va funcionar a la perfecció i van arribar quatre gols, completant una gran golejada, amb un gol més d'Isaac, dos de Palanco i un més de Badre.

160521Fu_EuropaB-Mataronesa-2

UD AT. GRAMENET 1-0 AD LA LA LLÀNTIA

AD LA LLÀNTIA: Dani, Guti (Juanjo 55'), Omar, Carmona, Muslera, Isra, Delfín, Toni Muñoz Juanma (Diallo 55'), Ibrahima, Sergio Cobo (Leiton 67').
GOLS: 88' Mario (1-0).

Era un partit clau per a l'equip verd i van jugar molt tensos davant un equip colomenc que ja havia baixat a 3a Catalana i que ho va fer més tranquil. Els llantiencs van atacar sense èxit i ja quan s'acabava el partit l'equip local va sentenciar el partit, enviant l'AD La Llàntia altra vegada a 3a Catalana, després d'una temporada a 2a.

mataronesa-llantia

UD CIRERA 0-3 MONTCADA

UD CIRERA: Toni, Carlos Gómez (Isaac 79'), Albertito, Castillo, Durán, Miguel (Izar 79'), Àngel Vega, Toni Redondo, Pau (Joel 46'), Peque, Cristian (David Jiménez 66').
GOLS: 16' Baena (0-1); 23' Encinas (0-2); 57' Encinas (0-3).

L'equip cirerenc va sortir poc motivat després d'haver aconseguit la seva permanència la setmana anterior i en canvi l'equip montcadenc, que encara lluita per evitar el descens, va sortir a totes i ben aviat va marcar dos gols amb els quals va encarrilar la seva victòria.

Futbol Cirera - Montcada