Només un gol i només un punt, a 2a Catalana

La UD Mataronesa va ser l'únic dels tres equips que va poder puntuar

Per segona setmana consecutiva els tres equips mataronins de la 2a Catalana de futbol només van poder aconseguir un punt i, tal com havia passat fa set dies, va ser la Mataronesa qui el va poder sumar, mentre que Cirera i La Llàntia queien derrotats.

UD MATARONESA 1-1 MARTINENC B

UD MATARONESA: Paco, Alvero (Koke 61’), Mosquera (Manolo 80’), Miguel, Hassan, Pompido (Ito 61’), Jurado (Diego 33’), Palanco, Badre, Zaka (Alaji 20’), Comas i Rafa.
GOLS: 19’ Ferran de penal (0-1), 89’ ALAJI (1-1).

La Mataronesa va aconseguir un empat en els últims minuts, davant d'un rival directe, que no és suficient per sortir de la zona perillosa, i ara mateix baixaria a 3a Catalana, ja que té la pitjor puntuació dels classificats en el lloc 14è.
El Martinenc es va avançar molt aviat amb un gol de penal. Després tots dos equips van disposar d’ocasions per moure el marcador sense èxit. Ja acabant la primera part els arlequinats es van quedar en inferioritat per expulsió de Badre per vermella directa.
En la segona meitat el Martinec va cedir la pilota esperant sentenciar a la contra. La Mataronesa hi posava el joc i tenia les ocasions per donar la volta al marcador. La més clara un lliure indirecte llançat per Palanco que va aconseguir desviar el porter visitant.
Però l'esforç local va tenir premi en el minut 89, quan Alaji va aprofitar una pilota dins de l'àrea per aconseguir de cap el gol de l’empat.

160502Fu_MataronesaMartinenc

AD LA LLÀNTIA 0-4 SAN JUAN MONTCADA

AD LA LLÀNTIA: Dani, Sergio, Juanjo (Guti 58'), Artero (Bilal 69'), Oriol, Omar, Delfín (Martín 46'), Aitor, Juanma (Ferran 69'), Diallo, Sergio Cobo (Toni Muñoz 58').
GOLS: 10' Albert (0-1); 17' Vegda (0-2); 42' Fran (0-3); 57' Fran (0-4).

L'equip llantienc poc va poder fer davant d'un dels millors equips de la categoria, i va caure derrotat de forma contundent davant un equip montcadenc que ho va brodar a la primera part deixant decidit el partit al descans i que ho va rematar poc després d'iniciar-se la segona part.
Amb aquesta derrota l'equip llantienc continua en zona de descens, a sis punts de la salvació quan només en queden dotze per disputar.

Futbol La Llàntia - Montcada

CANYELLES 2-0 UD CIRERA

UD CIRERA: Toni, Carlos Gómez, Castillo, Laborda, Rafa (Sotillo 76'), Vega (Pau 33'), Durán (Albertito 76'), Toni Redondo, Othman (Matas 76'), Peque i Joel.
GOLS: 59' Cristian (1-0); 85' Cristian (2-0).

L'equip cirerenc va plantar cara durant tot el partit, però no va estar encertat de cara al gol i va patir una derrota davant un rival directe que va saber aprofitar millor les seves ocasions i que va sentenciar, ja en el tram final del partit, quan més atacava el Cirera.
Tot i la derrota, el Cirera continua fora de la zona de descens, sis punts per sobre de la zona de perill.