Els tres equips de 2a Catalana es desplacen el diumenge

Tots tres juguen contra rivals de la zona alta a les 12 del migdia

Els tres equips mataronins de 2a catalana aquest cap de setmana juguen fora de casa i tots tres a la mateix hora, el diumenge a les 12 hores.

Mataronesa-llantia

Rivals complicats per a Mataronesa i La Llàntia

Els dos més necessitats tenen rivals molt difícils per tal d'intentar donar la sorpresa. la UD Mataronesa visita el San Juan de Montcada que fins la setmana anterior era líder i s'ha vist superat per l'Hermes després d'empatar al camp del seu rival ciutadà, i possiblement voldrà fer pagar els plats trencats a l'equip arlequinat que, per la seva part, fa vuit partits que no guanya, i ja ha caigut a zona de descens (14è amb 29 punts).
També La Llàntia està en zona de descens (15è amb 28 punts) i visita el Llefià badaloní que és quart amb 53 punts i amb esperances encara de ficar-se a la lluita per les dues places d'honor.

Futbol Cirera - Europa B

El Cirera té derbi maresmenc

El Cirera, que ara mateix és dels tres l'equip més en forma, juga a Sant Pol en derbi maresmenc. L'equip santpolenc és 5è amb 46 punts i el Cirera és 10è amb 37, però el seu bon moment permet donar esperances de tornar amb alguna cosa positiva.