Ajornat l’ascens del Pla d’en Boet

L’àrbitre suspèn el partit de tornada de la promoció d’ascens quan restaven 20’ minuts pel final i els grocs guanyaven 1-2

Ascens Pla d'en Boet

El Pla d’en Boet és virtualment equip de 3a Catalana, però haurà d’esperar fins a la resolució del comitè de competició per tenir l’ascens oficial de categoria. Després de guanyar el primer partit de la promoció d’ascens a casa 4-1 davant el Ciutat Meridiana, els mataronins van fer els deures a la tornada i restant 20 minuts per acabar el matx guanyaven 1-2 gràcies als gols de Jose Maria Valle i de Youness El Harrak.

Però la victòria visitant no va agradar gens a la parròquia local que la va emprendre amb la tripleta arbitral. Restant vint minuts pel final del matx, l’àrbitre va suspendre el partit després que els seguidors locals ruixessin amb cervesa a un dels jutges de línia.

Des del Tot Mataró ens hem posat en contacte amb el CF Pla d’en Boet i ens han explicat que esperen que la Federació doni per acabat el partit amb aquest resultat i l’equip assoleixi l’ascens a 3a Catalana. Fins dimecres a la tarda no es reunirà el comitè de competició de la FCF i no serà fins dijous que es publiqui la resolució.

Esperem que s’imposi la lògica i que el comitè doni per finalitzat el partit, ja que restant 20 minuts per acabar l’encontre sembla inviable que el Ciutat Meridiana aconseguís els cinc gols que necessitaria per capgirar l’eliminatòria.