Tres mataronines juguen l’Euskadi - Catalunya

Marta Torrejón, Leila Ouahabi i Olga García van formar part de l’onze inicial de la selecció catalana

Selecció Catalana FemeninaEl passat 29 de desembre la localitat de Barakaldo va acollir l’amistós entre les seleccions femenines de futbol d’Euskadi i Catalunya, un partit que va ser molt emotiu pel combinat català que portava setze anys sense competir. A les files de la selecció catalana hi havia tres jugadors mataronines, Marta Torrejón (FC Barcelona), Olga García (FC Llevant) i Leila Ouahabi (CF València).

El matx va acabar amb empat a 1, Olga García va aprofitar una centrada de Leila Ouahabi per fer el 0-1 i avançar Catalunya, però poc després Euskadi va empatar el matx abans d’arribar al descans. A la segona part gairebé no es va veure futbol, ja que el fort aiguat que va caure va impedir que es veiés el bon futbol que havia practicat a la primera el combinat català.

Pel que fa a les mataronines, hem de dir que Marta Torrejón, jugadora formada al planter del RCD Espanyol i ara a les files del Barça, és la jugadora catalana que ha vestit més cops la samarreta de Catalunya. A més, la Marta és una de les fixes del combinat estatal que l'any passat va aconseguir classificar-se per primer cop per disputar un mundial.

Marta Torrejón

Olga García, jugadora formada al planter del Futsal Mataró, d’on va passar al FC Barcelona, ara mateix milita al Llevant, un dels equips forts de la Primera Divisió que intenta acabar amb la supremacia del Barça d’aquests darrers anys.

Olga Garcia

Per acabar Leila Ouahabi es va formar a les categories inferiors del FC Barcelona i va arribar a formar part del primer equip, coincidint amb Olga García i guanyant Lliga i Copa, però com que no comptava amb gaires minuts, va decidir fer la maleta i marxar a jugar al València CF.

Leila Ouahabi