Uri Martínez: “No tenim cap altre objectiu al cap que no sigui l’ascens”

Parlem amb “Uri” Martínez, jugador del CE Mataró i màxim golejador de l’equip

  • Divendres, 19 Desembre 2014 14:10

Uri Martínez

Com veus l’equip en el que portem de temporada?

El veig molt bé, és un equip que té molta ambició, format gairebé pel mateix bloc de jugadors de la temporada passada amb alguns reforços. L’equip està entrenant molt bé amb esforç i sacrifici i per ara els resultats estan sent molt positius.

L’objectiu a principi de temporada era l’ascens a Primera Catalana?

Personalment crec que al cap de qual- sevol jugador del Mataró no hi pot haver cap altre objectiu que no sigui l’ascens a Primera Catalana. L’objectiu és l’ascens com ho era la temporada passada quan vam estar lluitant per pujar fins a les da- rreres quatre jornades de lliga i aquest any és el mateix. Com ja he dit, pel cap dels jugadors i del cos tècnic l’únic objectiu que tenim al cap és l’ascens.

Després d’aquest bon inici de temporada i sent líders en solitari, creus que ara no se us pot escapar l’ascens? O encara és molt d’hora per dir-ho?

La lliga és molt llarga i encara queden moltes jornades per jugar, però el que està clar és que fins ara la dinàmica està sent positiva i el que hem de fer és allargar aquest moment el major temps possible. Després els equips sempre passen per mi- llors i pitjors moments i en aquesta lliga ja s’ha demostrat que qualsevol equip et pot sorprendre. Ara mateix nosaltres no ens podem marcar un objectiu a llarg termini, el que hem de fer és anar partit a partit i anar a pels tres punts del partit de la setmana vinent. Aquest és el camí, treballar cada setmana per sumar tres punts i anar partit a partit i respectant a tots els rivals.

Aquesta serà la teva quarta temporada al primer equip del Mataró, creus que la plantilla d’enguany és la millor amb què has compartit vestuari?

Jo crec que sí. Altres anys també hem tingut bones plantilles, però crec que
aquesta és la millor. Amb el bloc de gent que continua de l’any passat, més la gent que ha pujat de la base i els reforços que han vingut de fora s’ha fet una plantilla de molta qualitat i molt compensada en totes les línies. Anys anteriors havíem tingut onze jugadors molt bons, però a la banqueta no hi havia recanvis de qualitat, en canvi aquest any, jugui qui jugui i surti qui surti des de la banqueta, el nivell no baixa i crec que aquest és un dels factors que l’equip estigui líder, ja que tots els jugadors de la plantilla poden ser titulars sense fer baixar el nivell de l’equip.

Després de jugar 12 partits portes 12 gols, a nivell personal la temporada està sent molt bona, oi?

Estic molt content perquè porto una molt bona xifra golejadora sobretot en les darreres setmanes, però encara estic més content perquè aquests gols estan ajudant l’equip a guanyar partits. El més important és que l’equip sumi victòries i si després marco doncs millor, però l’equip és el primer. I després està clar que si jo porto 12 gols, què he de dir, que feia moltes temporades que no aconseguir una xifra així, és gràcies als meus companys, ja que sense ells jo tot sol no ho hauria aconseguit.

Com dius el més important és l’equip, però per un davanter sempre és bo marcar per agafar confiança oi?

Està clar que tot davanter sempre pensa a marcar, però per a mi el més important és que el Mataró guanyi i pugi a Primera Catalana que és on li correspon estar, com a mínim, per història.