Derrota "olímpica" del CE Mataró, que continua líder

Ha fet un mal partit al camp de l'Olímpic Can Fatjó de Rubí i ha patit la primera derrota fora de casa

El CE Mataró ha fet un mal partit al camp de l'Olímpic Can Fatjó de Rubí, equip que entrena Juan Moscoso que havia estat entrenador del club mataroní fa uns anys, i ha perdut per 3-0, i d'aquesta manera ha rebut la primera derrota fora de casa de la temporada, pel mateix resultat que l'altra que ha patit fins ara (a casa davant el San Juan de Montcada). Però tot i això continua líder, amb un avantatge que pot augmentar si el dijous a les 21:45 hores es concreta la victòria sobre el Dinàmic Batlló en el partit que domina per 2-0 quan faltaven 15 minuts.

No ha estat un bon partit de l'equip mataronista, que avui jugava de blau, i que continua patint moltes baixes que condicionen una mica les alineacions que pot fer José M. Polo. Avui ha tirat per una de força conservadora, però tot i això el partit s'hauria pogut posar favorable si Marc Aranyó hagués pogut aprofitar dues bones ocasions al contraatac, que li han frustrat, primer el porter i després un defensa salvant sota pals una vaselina que ja entrava. Però el centre del camp i la defensa del Mataró perdien moltes pilotes davant la forta pressió de l'Olímpic, equip que jugava molt motivat, ja que no guanyava des de la quarta jornada, en la qual compartia el lideratge amb el CE Mataró, i que a més venia de perdre per 5-1 al camp del Cirera.

I ja cap al final de la primera part quan el domini local era més clar, hi ha hagut una rematada al travesser i poc després l'àrbitre ha xiulat un penal molt dubtós, ja que la falta ha semblat fora de l'àrea, i Torres, ex-jugador del Mataró a l'època de Miguel Àlvarez i que ja supera els 40 anys, l'ha transformat en el primer gol.

Fatjó 3-0 CE Mataró

A la represa, s'esperava una baixada de la intensitat "olímpica" però no ha estat així i dos gols d'Adrià Hernàndez en tres minuts al voltant del quart d'hora de joc, han acabat de sentenciar el partit.

Al tram final el Mataró ha intentat maquillar el resultat i Jaume Gras ha enviat un molt bon xut al travesser quan acabava d'entrar en joc substituint Antonio Pérez, el capità, que ha patit una forta lesió en la que ha estat sense cap mena de dubte la pitjor notícia de la jornada.

OLÍMPIC CAN FATJÓ - CE MATARÓ 3-0

CE MATARÓ: Pol Andiñach, Antonio Pérez (Jaume Gras 74'), Héctor Urbano (Dídac Bancells 66'), Albert Pintor, Parri (Sergi Sànchez 53'), Fiti, Baba, Isma Aguilar, Uri i Marc Aranyó.
GOLS: 35' Torres de penal (1-0); 59' Adri Hernàndez (2-0); 61' Adri Hernàndez (3-0).