El CE Mataró perd la imbatibilitat i baixa al tercer lloc

El camp del Carmel va tornar a ser un os impossible de rosegar

Tal com havia passat la temporada passada en aquell mateix camp, el CE Mataró ha acabat cedint el partit davant el Carmelo, després d'haver-se avançat al marcador, i d'aquesta manera veu trencada la seva imbatibilitat i cedeix el lideratge, baixant a la tercera posició per darrere de UE Sants i Molletense que no han fallat en els partits que disputaven al seu camp. I el Carmelo es converteix en botxí de líders ja que la setmana anterior ja havia guanyat al camp del Molletense quan aquest equip estava a dalt junt amb el Mataró.

Carmelo-CEM futbol

El partit ha estat dur com era d'esperar, en un camp de reduïdes dimensions que perjudica força el joc de l'equip groc-i-negre i en el qual els locals, a més emparats per l'ambient, es fan molt forts. De tota manera el CE Mataró va aconseguir frenar l'empenta local de sortida, i va controlar el partit i va gaudir d'alguna clara ocasió com una de Marc Aranyó, en la qual després de superar el porter va xutar per sobre el travesser. I així s'arribà al descans amb l'empat inicial.

A la represa l'equip mataroní, que jugava de blau, a més ha tingut la sort d'obrir el marcador gràcies, tal com havia passat la setmana anterior, amb un gol de Víctor Hernàndez quan es portaven deu minuts de la segona part, rematant de cap a la sortida d'una sacada de banda.
Però aquest gol ha encoratjat l'equip local que dotze minuts més tard ja havia capgirat el marcador, i fins al final ha sabut mantenir el resultat, tot i que el Mataró fins al final va tenir clares ocasions de gol per tornar a capgirar el marcador al seu favor, o almenys assolir un empat que va merèixer, però no va tenir encert en els metres finals.

CARMELO - CE MATARÓ EF 2-1

CE MATARÓ EF: Pol Andiñach, Lluís, Dani Prieto, Antonio Pérez, Willy, Parri (Dídac Bancells 78'), Baba (Óscar Bas 68'), Cristian, Sergio Cobo (Abel Moreno 57'), Víctor Hernàndez, Marc Aranyó (Albert Pintor 68').
GOLS: 55' VÍCTOR HERNÀNDEZ (0-1); 62' Cardona (1-1); 67' Casas (2-1).